Hatıra fikirleri

Kızlar yeni doğan bebek için tatlış anılar bırakmak istiyorum önerileriniz var mı :smiling_face_with_three_hearts: ilk bebişim bu arada :smiling_face_with_three_hearts:

Bir hamilelik albümü yapabilirsin, uygulama üzerinden hamilelik günlüğü tutabilirsin

Bu arada bende elazığlıyım :hugs:

Evet bahsetmiştiniz daha önce :smiling_face_with_three_hearts: ama sanırım memlekette yaşamıyorsunuz

Öyle mi bahsetmiş olabilirim, hemşehirlilerimi severim, Evet Elazığ’da değilim şu an :slight_smile:

Çok memnun oldum sizinle tanışmayı isterdim açıkçası :blush:

1 Beğeni

Her yaz geliyorum, inşallah gelince haber vereyim tanışalım canım :smiling_face_with_three_hearts:

İki kizim canim benim biri 12biri 6yasinda ikisininde ultrason kagitlarini ilk tirnaklarini dogumdaki bilekliği testleri kesilen saçlarını göbek baglarini herseyini ayrı ayrı sakliyorum onlarda görünce çok mutlu oluyorlar

Olur elbette :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doğum ne zaman?

Ne güzel çok iyi fikir gerçekten :heart_eyes:

1 Beğeni

Temmuz 4 hayırlısıyla

1 Beğeni

Kurban bayramında gelicem (Haziran), müsait olursan görüşürüz canım :slight_smile:

Herşey bı anı bence so duklarinda anlatiyorum herşeyi gostererek mutlu oluyorlar çok güzel bişey

Son haftalarım oluyor. Doğum korkusundan yerlerde yuvarlanmıyorsam olur tabiki :joy::face_holding_back_tears:

Ben de tam da bu yüzden bir hatıra bırakmak istiyorum oğlum sorunca gösterebilmek için :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet fark ettim, doğumuna gelirim belki, hayırlısıyla tabi :slight_smile:

Ne güzel olur nasip kısmet tabi :smiling_face_with_three_hearts: kaç yaşındaydınız ve kaç çocuğunuz var acaba

Ben 39 yaşındayım bir tane oğlum var 7 yaşında

2 Beğeni

Allah bağışlasın maşallah :blossom:

1 Beğeni