Hastanede Farklı Bir Doktor Yatış Yapar mı?

@Cansu @NURAN @afrikanın_gelini54 @Fidan1 ve diğer arkadaşlar devlet hastanesi ne gidiyorum araştırma hastanesi ne doktorum haftaya yani yarın için yatış yapalım dedi ama yarın hastanede deil sizce yarınki doktor yatış yapar mi

Bence yapmaz. Bana yapmamışlardı

doktorunla konuşursan belki gelir yapar

Doktorunuz hastaneye yatış yapacağınızı söylerse gerekli şahıslara , bence yaparlar

Ne için yatış istemişti doktorun ?

Ama bakıyor öyle olsa bakmazdi

2 günde 1 kontrol dedi ama benim ev uzak olduğu için gelemeyecegimi söyledim kontrol için yatış verdi sonra doğum için gün vercekti

İşte yapmazsalaedi haftaya gel demezdi sonuçta kendi biliyordu hastanede olmayacagini

Bence de yapmaz ben hic dovlet hasdenesin sevmem amma orda nasil onuda bilmeme

Yerine bakan doktor yatışı yapar. İçinde bulunmuş olduğun durumu tahmin ediyorum bir an önce cevap almak için sohpette soruyorsun. Artık lütfen bu tarz soruları konu açarak soralım :blush: @Seray2023

Buraya yazmamın sebebi konu açınca bir suru konu olduğu için bakan olmuyor oluyor ama geç oluyor bende korkuyorum kaybetmekten o yüzden sohbete soruyorum çok çabuk soru cevaplıyorlar şimdi yarın gidince doktora dersem ki doktorum yatış vericekti dersem verir deme

Doktorların sağı solu belli olmuyor ki ne der bilmiyorum

İnsllh yatırır çünkü bebeğin hareketleri ninartik net hissedemiyorum korkuyorum

Seni anlıyorum ama önce sen sakin ol ki bebeğine de yansımasın. Sen stres oldukça, evham yaptıkça vücudun kasılır ve bu da kalp atışlarından bile bebeğe yansır. Daha önce kayıpların olduğu için korkunu anlıyorum ama sakin kal lütfen :pray: Burda da sorsan hemen cevap alırsın merak etme :blush: @Seray2023

Sence yarın doktor yatırır mi

Bu senceyle,benceyle olacak birşey değil ki,en doğrusunu doktorun bilir… Zaten bir sorun olursa,fark etmez növbetde hangi doktor varsa mudahele etmek mecburiyyetinde

Durumunu bilemediğimiz için bu soruya biz doğru cevap veremeyiz. Testlerini, takiplerini ordaki doktor inceleyip o karar verebilir. Senin kendi doktorunla irtibata da geçer belki

İnşallah bakalım hayırlısı

Öyle evet bir şey sorcam doktor bu hafta hastanede olmayacagini bilir dimi

Ordaki hastaneyi de doktorları da biz bilmiyoruz. Doktorların birbirleriyle ne kadar iletişim halinde olduklarını da bilmiyoruz. Bu sorularına biz cevap veremeyiz. Sen gidince öğrenirsin ancak