Hastane önerisi

Kızlar merhaba İstanbul Anadolu yakasında hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için devlette randevu arıyorum ama bulamadım ilk randevum için bile takipli olmak için önerebileceğin iyi bir hastaneye veya doktor var mı

@istanbul-anneleri Arkadaşımıza da yardımcı olur musunuz ? :blush:

Selaaammmm şimdi sana başımdan geçen olayı anlatayım ben normalde takipli olarak avcılar hospitala gidiyorum Selda hanıma geçen hafta çok şiddetli sancı sebebiyle Fuat diye bı doktora gittim bana dediki plesanta aşağıda düşük riskin var dedi yattığın yerden kalkma bile dedi simdiiiii az önce de Selda hanımdan geldim ne dedi biliyo musun yahu plesanta dediğimiz şey 10. Haftada zaten oluşuyor hemen aşağıda denip gebemiz telaslandirilir mi sancıların kabızlık gaz sancısı ayaktan üşütme bunlara bağlıdır bebeğimiz de de yerinde de hiçbir sorun yok gayet iyi keyfi yerinde dedi velhasıl kelam avcılar hospital Selda hanımı şiddetle öneriyorum :joy:

3 Beğeni

Ben İstanbul Lokman Hekim hastanesine gidiyordum. Çok memnundum.

Merhaba evet Selda Hanım’ın methini duydum bende Avcılar’da yaşıyorum ama çok geç öğrendim kendisini ama tanıdığım yakınlarımız gidiyor çokta memnun :pray:

1 Beğeni

Şöyle ki avcılar hospital dendiği zaman herkes Nil hanım der ama Nil hanım artık çok yoğun olduğu için muayeneleri biraz geçiştiriyor ama Selda hanım Nil hanıma göre daha az tercih edildiği için çok güzel ilgileniyor :blush:

birde zeytinburnu çiğdem hanımı öneririm :pray::pray:

Uzak yerleri nolur ne olmaz diye tercih etmedim yoksa net İstinyeye giderdim :face_holding_back_tears:

pendik medipol saadet ünsal ve semra inmez. ilgi ve alakalarının yanı sıra ultrason da çok kaliteli. detaylı bir kontrol süreci yaşıyorsunuz. herkese üşenmeden önerip tavsiye edebilirim o kadar seviyorum :joy:

1 Beğeni

Ben Gebze’deyim avcılar biraz uzak ne yazıkki

Ovvvv evet tabiki önceliğiniz evinize yakın olsun sonuçta doğum bu :face_holding_back_tears:

Lütfi kırdar hastanesine de güzel diyolar genelde

Avrupa yakasında varmı önerebileceğiniz?

Ben avcılar hospital a gidiyorum :blush:

Ben İstanbul Anadolu yakası Ümraniye de ikamet ediyorum. Özel hastanede doğum yapan çok arkadaşım var. Hospital Çamlıca hastanesi Umut hanımı çok ovuyorlar ama sezeryan dogumda tabi. Kendime gelecek olursam. Sorunlu gebeliklerim olduğu için özelde doğum yapmayı göze alamadım. Göztepe eğitim araştırmada … hanım sezeryan doğum yaptırmıştı. Dogumumda hiç sorun yaşamadım. Ama çocuğumda sarılık başlamış ve bunu görmeden bizi taburcu ettiler çıktığımız günün akşamı çocuğumu ateşli bir şekilde hastaneye yatırdılar. 10 gün kuvezde kaldı. Şuan yine Göztepeye gidiyorum ama doğumumu orda mi yaparım bilmiyorum. Birde Ümraniye devlette yeni doğum yapan arkadaşim var inanılmaz memnun kalmış. bende çok kararsız olduğum için durum bu. Nasip işi biraz.

Avcılar bana uzak Kağıthane Eyüp civarı olursa çok iyi olur

Aynen yakın tercih etmek en doğrusu :blush:

Ama yok bi türlü yazan olmadı herkes Anadolu yakasında oturuyor sanırım:)

Bahçelievler de sana uzak di mi aynen ok meydanı desem :roll_eyes:

Genelde hep okmeydanına yada seyrantepe hamidiyeye gidiyorum hata tiroid yüksek diye randevu aldım. Ama devlette tek bi doktora muayene olmak zor oluyor ne yazık ki