Hastane-dr önerisi

İst- and yakası doktor hastane önerisi alabilirmiyim :smiling_face:

1 Beğeni

Kuzum sen daha kendine doktor bulamadın mı :innocent:

2 Beğeni

Canım, bizim doktorumuz bezmialem dragos hastanesindeki kenan karacaydı. Ki hala eşim aynı doktor ile devam etmemi istiyor :see_no_evil::see_no_evil: ben kendisinin tavrını vs doğru bulmadım bundan önce gittiğim kontrolde , eşim sadece o kontrolümde yoktu. Benim talebim üstüne bir hastaneye daha gittik özel , ancak biz istanbul anadolu yakası “büyükadada” oturduğumuz için adadan ulaşımımızın zor olmayacağı bir yerde olmalı hastane :slight_smile: malum doğum anı geldiğinde adadan geçicez hastaneye . Gittiğimiz hastanedeki doktoru cihazları vs de eşim beğenmiyor biraz titiz :slight_smile: biraz fazla titiz.

2 Beğeni

Bu sebeple tekrar hastane - dr arayışına geçtim . Eşim tekrar eski doktorumuzla devam etme kanaatinde , ben çok o yönde değilim. Ama aynı şekilde bilgi olarak tatmin etmiyor her doktor

1 Beğeni

Evet haklısın doktorun tavrı psikolojiyi çok etkiliyor hele gebelik döneminde. İnşallah size uygun bir foktor hastane bulursunuz. Doğuma yakın zamanlarda merkeze geçme durumunuz olursa daha iyi olur bence. Her an adadan geçme şnsınız var mı? Bilmiyorum ben pek oraları

1 Beğeni

Her saatte vapur yok. Tarifeye göre muhtemelen doğum anında biz adada olursak deniz ambulansıyla falan geçeriz . Veya bostancıda kalabileceğimiz babamın evi var oraya geçebilirim biraz karışık. Doktorun tavrı önemli ama bilgisi de çok önemli. Son bir kere daha gidelim tekrar hoş karşılamazsam eşim doktor değiştirirsin diyor ama benim çok aklıma yatmıyor

2 Beğeni

Biz de bunu çocuk doktorunda yaşıyoruz bence senin içine sinen bi doktor olmalı @istanbul-anneleri merhaba yardımcı olmak ister misiniz :bouquet:

3 Beğeni

Ben Ümraniye Çamlıca Medipol hastanesi de doğum yaptım doktor Ayşe Şeyma Küçükakça çok memnunum ilgilenmesi v.s çok memnun kaldım hastane de gayet temiz çok tatlı bir doktor her sorunuza cevap veriyor tavsiye ederim

2 Beğeni

Canım, doktorun aslında mesleğini iyi yapması kadar , yaklaşımıda çok önemli. Benim için ikisi eş değer. İnsan psikolojisinden de anlaması gerek. Mesela yaşadığımız tatsızlıktan sonra eşimin ısrarı ile detaylı ultrason raporumu gönderdim whatsapptan bir hafta oldu daha bakmadı bile :slight_smile: ben de eşimin ısrarı üzerine bir kere daha kontrole gidicem 27 sinde . Oda değerlendirsin tavrını diye

1 Beğeni

Canım değerlendireceğim o hastane iyi diye bir arkadaşımdan daha duymuştum, teşekkür ederim :heart_eyes:

2 Beğeni

Rica ederim ne demek sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşallah canım, hepimiz için. :innocent:

2 Beğeni