Merhaba kızlar hastane çantasına mama, biberon konulmalı mıdır? Hangi durumlarda gerekli oluyor çok kafam karıştı
Mama değilde biberon bulundurmalıyız olaki bebiş emmez vs sarılık geçirmemesi için bu gibi durumlarda doktorlar mama vermemizi istiyor. (Benim şahit olduklarım bu şekildeydi) Mama o an alınabilir. Genelde doktorların istedikleri mamalar oluyor farklı marka olarak. Biberonu çantada bulundurmakta fayda var.
Çok teşekkür ederim cevabınız çok yardımcı oldu doktorların mamayı farklı diyebileceğini bilmiyordum. Biberon değilde kaşık biberon tarzı olanları mı koysam diye düşünüyorum.
Bizde biberon koymuştuk. Mamayı doktor orda söylemişti hangisini almalıyız diye. @Zerrinirrez
İşte o konuda hiçbir fikrim yok kaşık biberon hiç kullanmadım etrafımda kullanan birinede rastlamadım
Burdan kullananlar vardı bir kaç konuda okumuştum sadece
ben hiç birşey koymadım kendileri hem biberon hem mama verdi bebeğe.
Benim ikinci gebeliğim ilkinde mama vermedim sürümden doymadi sarılık oldu şimdi hastane çantama koydum mama ben sariliktan biz çok çektik o yüzden tekrar yaşamamak adına ben aldım
Artık servislerde mama var. Siz de isterseniz hastanenizin kadın doĝum servisine sorun. Biberon aldım ama sadece ölçek olarak kullandım. Çay kaşıĝı ile mamayı içirdik.
@Zerrinirrez kaşık biberon alırken 0+ yazdığından emin olmalısın @Esved kaşık biberon markasından memnundu. Kaşık biberon meme reddini engeller
Biberon ve mama ne olur ne olmaz diye koymuştum ben. Bebeğim Yoğun bakıma alınınca mamayı ordan hep verdiler yanımda götürdüğümü hiç kullanmadım. Emzik de istemişlerdi benden kızımın solunum sıkıntısı olduğu için emmiyordu, emme refleksi oluşması için istemişlerdi. Sonrasında da kullanmamı söylediler
Aklımda bulunsun
Ben özel hastanede doğum yaptığım için hiçbirşeye gerek olmadığını,izin verilmediğini söylediler
Bende özel de doğum yapmıştım biberon almamıştım yanıma orda doğumdan sonra iki mama markası söylemişlerdi onlardan birini alın dediler bebek göğsümü alamayınca mamayı siringayla vermişlerdi biberon kullanmayın demislerdi
Anladığım kadarıyla hastaneden hastaneye çok fazla değişiyor. Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Markası neydi acaba? Meme reddi yaşamak istemiyorum o psikolojide birde biberon vermek isteyecek çünkü doğumda yanımda olanlar en iyisinden kaşık biberon olsun
Bence konulmalı. Sütün yetmediği ya da hiç gelmediği zamanlarda mamayla desteklenebilir en azından
Özəl Hastanelerde kendileri veriyor diye Duymusdum.Ben Oğlumda Devletde Sezaryan olduğum için Bebek dogdukdan sonra Aldiriyorlar Eve cikinca Veriyorlar sonra Mamada almışdik Biberonda Hepsini aldirmisdilar Yani bende evden drek aparmamisdim Amma simdi Doğum Çantama koymayi düşünüyorum doğumdan sonra Orda Kulanmak için
Ben ikisinide aldim biberonlarin ama mama koymayacağım gerek olursa onu hastane temin ediyor özeller oyle ama devleti bilmiyorum
ben bir özel hastanenin tavsiye ettiği bir biberon buldum ucu böyle kaşık gibi duruyr ama değil sırf bebek annesini reddetmesn diye biberon ucuna alışmasın diye