Kizlar benim kiz uc gundur az hareket ediyor eskiye nazaran 24+4’teyiz 3 gündür temizlik yapıyorum Hani o da sana falan kuruyorum tek başıma yapıyordum her şeyi Bugün de saat Yaklaşık 3 4’ten beri doğru düzgün hareket etmedi Yani bir kere falan hissettim o da çok azdı ya bir doktora gitsem mi normal mi Normalde çok hareketli bir çocuk
canim benimde ole bende onu dusunuyordum 25+1 oldum 24 e girdigimden beri azaldi ama cok arastirdim normalmis galiba ama doktora gostermekte fayda var ne olur ne olmaz randevu al doktoruna detayli bilgi alirsin ondan
Bugun randevum vardi ama gidemedim maalesef ama haftaya ozele gidicem
Bende 28 im benimde 25 den sonra azalmaya başladı normalmiş. İçimin rahat etmesi için arada çikolata yiyip sola yatıyorum tekmelemeye başlayınca içim rahatlıyor. Ama şunu farkettim hareket halindeyken temizlik falan yaparken belki saatlerce hissetmiyorum bende anca uzanınca oturunca. Çok fazla ayakta kalmamaya çalış
Her bebeğin kendine has bir rutini oluyor. Biraz dinlenin, yemek yiyin. Mümkünse sola yatıp dinlenin.
Tesekkur ederim su iki gunde cok ayakta kaldim odasini falan temizledim baya yoruldum sanirim ondan oldu
Yerleri daraldığı için hareketlerde azalma oluyor canım ben hep bir fincan kahve içip yanında tatlı yiyorum soluma yatıyorum bakıyorum hareket ediyor bı dene istersen
Babasini bekliyomus sipa o gelip sevince basladi oynamaya cok kıskanmaya basladim bunlari ben
Babaci olacak belli oldu
Kiz cocugu desem
Normaldir, endişe etmeyin
Ay bizimkide full hareketli olunca babasının elini anında koyuyorum elini çekene kadar donup kalıyo mübarek
HahHah ilk baslarda bizim kizda oyleydi büyüdükçe babaci oldu valla gunaydin kizim diyo tekme atiyo ask yasiyolar resmen daha karnimdayken