Hanımlar kabızlıga çare 😔

Hanımlar 13 hafta 4 günlük gebeyim ve kabızlıga ne iyi gelir lütfen yardımcı olun

Takip ettiğim ebe günlük 1 yemek kaşığı keten tohumu yağı ve ev yapımı yoğurdun suyunu önermişti. Ayrıca bol su tüketirseniz İNŞALLAH bir sorununuz kalmaz

Dr.Banu Çiftçi nin YouTube kanalından öğrendim.Geceden kayısıyı suyun içinde bekletip sabah suyla birlikte tüketiyorsunuz. Tadı pek hoş olmuyor ama şifa niyetine:) faydası oluyor

5 aydan sonra demir ilaci kullaniyoruz onlarda cok kabiz yapiyor kesinlikle aksamlari 2 3 adet kuru incir yiyin hic kabizlik yasamazsiniz hemoroid hastasi olarak ve surekli kabizlik yasayan bir kisi olarak tek tavsiyem size

Hergün mutlaka 3 kuru gün kurusu veya kayısı 2 kuru incir yiyip üstüne 2 su bardağı su için hem çok faydalı bir ara öğün hem de kabızlığa iyi geliyor, ben bir de sade sodanın içine biraz limon damlatıp içiyorum mideyi rahatlatıyor

Ben ce bol bol yogurt ye iyi gelir insallah

Ben günde 3 defa büyük bardakla şalgam tüketiyorum acısız cok iyi geliyor

3 bardak fazla değil mi? Fazlası mide şişkinliği oluşturur

Kuru kayısı ve zeytinyağını deneyin faydasını görürsünüz umarım

Geçmiş olsun :pray:

Kuru kayısı yiyebilirsiniz

Sabah ogle aksam ictigim zaman sıkıntı olmuyor

Ben bir ara şalgamı fazla içmiştim. Midem bir kaç gün kendine gelememişti​:smiling_face:. Bünye farkından dolayı olabilir

Pirinçsiz Kapuska… Hem rahatlatıyor hem uzun süre tok tutuyor ama yemeği yapmadan önce ön haşlama yap ki gaz yapmasın he bide diyetisyenim bana sabah aç karna yenmek üzere 1gece önceden zeytin yağına atılmış 2kuru incir yememi önermişti… herkes çok memnun ama ben 1hafta yedim bende işe yaramadı