Merhaba hanimlar ben 6 7 ay once dis gebelik gecirdim doktora gittim yumurtan olgunlasmis dedi dun ve bugunler pik gunler ovulasyn testi falan yapmyrm takip edyrm birliktelikten ne kadar sonra test yapsam eger nasip olursa cikar
Regli dönemin düzenliyse ilk 14 gün dogurgan kabul edilir döllenme olduktan sonraki sürecte yerlesme gerceklesir buda 1 hafta ile 2 hafta arasını buluyor idrar testi yapacaksan regli 1 hafta 10 gün gecikmesi gerek kan testi daha erken sonuc verir reglinin gecikmesi lazım testler icin erken gebelik testinde regli dönemine yakınken hamilekigini görenler var
Evet ben hazirliksiz adet gunumde erken gebelik testi alip yapmistim oda adetim sokulmedigi icin megerse fis gebelik geciriyormusum evet cok sukur adetim düzenli
İlk 14 gün doğurganlık dönemidir biraz genelleme olur her kadının farklıdır, 14 ğnde gösterilen yumurtlams 20 sinde de görülebilir, bunu genelleme ye yaymak doğru olmaz, planlı gebelik düşünen anne adaylarınının adet bitiminden başlayıp yumurtlama görene kadar ovulasyon testi ile takip etmesi gerekir ben bu şekilde ilk denemede hamile kaldım ve adete bir gün kala 132 beta değeri 2. Gün gecikmesinde 286 4. Gün gecikmesinde 574 gördüm ve bu şekilde devam etti çok istiyorsanız düzenli testler ile takip edebilirsiniz.
Hic test yaptınmı ne kadar zaman oldu regline ne kadar var var mı bir haber
Valla 3 kere iliskiye girdim programa gore de gebe kalma yuksek yaziyor daha da 14 gun adetime ovulasyn yapmrym ilk gebelgmde de bilmedn oldu tek sefer yumurtlama gunumde onda da gebeydim fakat dis gebelik oldu …
Rabbim insallah bi evlat nasip eder sana da moral bozmak yok stres yok kafaya takmak yok dogurgan günlere dikkat edicez çalısıcaz sonrasını allaha bırakicaz
Uygulamalara gore iki reglin tam ortasında gösteriyor du benim ben hep o zamana gore iliski ye dikkay ediyordum sonrasinda reglim biter bitmez reglin baslangicindan itibaren ilk 14 günde sık iliski yasamaya caliştım 3 gün kadar spremin yasadigini var sayarak ugrastim olacagi varsa olur diyip hayatima devam ettigim kafama takmafigim noktada oldu bizimki de bi problem olmamasina rağmen 8 ay sürdü cok guzel bi dönemde geldi rabbim verecegi zamanı biliyor
Duabedin insallah ne guzel tesekkur ederim