Hangimiz nerde hangi illerdeyiz hamiş anneler tanışalım

Bak buna sevindim :blush:

Kız bende Esenyurtta hangi hastaneye gdiyorsun

Şuan için cam sakuraya randevu aldım bayramdan sonraki ilk pazartesi randevum var henüz bir doktor ve hastane belirleyemedim maalesef ki :pleading_face:

Bacım.sana onerebilicem tek doktor var bende gidiyorum kötünün iyisi adam pek konuşmuyor ama en azından diğerlerinden iyi Necmi.kadioglu burak.denize gidiyorum ordaki tüm doktorları denedim iki kişi kaldı onlara da bakicam yani şuan için bana mantıklı geliyor

1 Beğeni

Ankara 18 +5

evet denemek lazım doğum için çam sakurayı da önerdiler ama çok uzak gerçekten istanbul trafiğinde zor

Ben gidene kadar yolda dogrurum.yengem de diyor sancini çek suyun gelsin dayanamicagin noktada Necmi Kadıoğlu acile git seni geri göndermezler.o halde yani hemsireye söyledim ilk gebelikte orda doğum yapmiyorlar

necmi kadıoğlu mu ilk gebelikte doğum yaptırmıyor ?

Evet öyle sancını vs çek ama istanbulda ayarlayamazsın o süreyi benim ilk çocuğumda ankaradaydım 15 dk idi mesafe evde çektim gittim doğum yaptım ama istanbulda nasıl olur bilmiyorum

Ama mecbur cam sakura bize çok uzak yani gidene kadar ölürüm yani

Allah korusun ama trafikte zor

E napayım özel de çok pahalli ve ilk deneyimim çok kötüydü birde Necmi Kadıoğlunun arkadaşında bı özel hastane var haberi çıktı Royal hastanesi mi ne bebek doğunca bilerek gerek yokken kuveze alıyorlar ki para fazla alsınlar diye e ordaki bebeklerin bı çoğu ölüyor öyle internet haberinde gördüm

Evet reyap hastanesi canım özele de güvenmek zor devlete de

E valla mecbur.bi. şekil dogucak ama bende bilmiyorum nasıl seninde daha yeni benimki gün gectikce doğum yaklaşıyor

evet gerçekten günler azaldıkca insna tereddüt ediyor umarım herşey gönlünce olur

Amin inşallah teşekkür ederim

1 Beğeni

Avcilar anadoluya gidiyorum. Senin bahsettigin yer nerde. Ben Saadetderede oturuyorum

Cam sakurayi hiç onermiyorlar bebisim durumun varsa ozele git ben hem ara ara ozele devamli da avcılar murat Kölük nurhan hoca var erkek ona gidiyordum iyi bir doktor ama dogum yok orda

1 Beğeni

Naz sende mi ankaradan istanbula gelin geldim yoksa

istanbuldan ankaraya gelin gittim sonra ankaradan istanbula geldim :sweat_smile:

20+2 kocaeli