Ben doğum yaptım canım perinatoloji takipliydim ben riskli gebelikler gidiyor oraya
Muğla 21+6 haftalık
bende beykozdayım
İstanbul Beykoz Ümraniye Devlet takipçiliyim
Aa adaşım gelmiş hoşgeldin
Ben varimm tek değilsiniz bende15+3
Hoşbulduuuumm
İldem Acibadem cevat rıfat cündübey Harika bi doktor tüm sorularima cevap verir gidince öyle guzel karsiliyorki kendimi özel hissediyorum
Niğde ilk gebeliğim 10+3
Ben varım canım
Cagla hn bende adanadadiyim hangi dr a gidiyorsunuz
Seyhan Başkent hastanesi didem alkaş yağınça gidiyorum ben
Konya / Meram
10 yıl önce oğluma doğumu onda yaptım kontreşlerımıde o yapıyordu harıka bir doktor ve ılk kanser teshısımıde o koymuştu lükse anlamamasına rağmen çok ıyı bır doktora gıdıyorusnuz
Korfez de ki mi leyla hanim yani
Hakan demirel
Evet biraz sert mizacı var ama bence bilgili geldi bana enfeksiyonum varmış mesela ultrosondan gorup soyledi tahlil istedi hemen
Gerçekten aşırı iyi bir doktor alanında yani on yıl geçmesine rağmen hala aklımdadırDır İlgisi alakası bilgi birikimi çok çok iyidir devlette olmasına rağmen bana imkansız bir doğumu yaşattı hatta doğumdan sonra hastalığım ortaya çıktığında herkes bebeğim ve benim sağlıklı olduğuma çok şaşırdım çok ilgili alakalı bir doktor doktor konusunda çok şanslısın ben şu an Balıkesir’de yaşıyorum yani yakın olsa inan ona tekrardan gelirdim
Oraya mi tasindin sonrasinda artik hakan doguma girmiyor yani genel olarak derince devlet hastanesi dogum yaptirmiyor anca sehir hastanesi yapiyo bi tek devlet olarak yada ozel