Hangi marka folik asit kullanıyorsunuz?

Elenatol kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım bulantı vs yapmıyor ben çok memnunum elenatol 1 den 2 ye geçiş yaptım ama daha almadım hamilelik öncesi de kullandığım için iki kutu vardı bitireyim elenatol 2 alacağım

3 Beğeni

Daha yeni basladim devam ederse doktora derim degistirir ondan oncede bir tane baslamistim cok agir gelmisti devlet hastanesi vermisti simdi ozele gidiyorum bunu devlet vermisti cok agir demisti doktor

3 Beğeni

Bunu 3 ay bittikten sonra kullanilmiyo mu benim bildiğim bu vitamin zaten OMEGA 3 ve diğer vitaminler var bende aldım daha kullanmadım 3 aydan sonra kullaniliyo aldım başlamadım folik asit değil ki bu zaten

2 Beğeni

Bu folik asit mi gerçekten daha çok vitamine benziyor ki OMEGA yazıyor

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :rose::bouquet: Bunu ben haftada iki defa içiyorum bu omega Vita mineral takviye edici gıda Dr kontrolünde söyle değişir canim

2 Beğeni

Ben hamile kalmadan önce gitmiştim omvitfol kullanmamı hamile kalana kadar söylemişti hamileliğim boyunca kullanmam gerektiğini doğumdan sonraki üç ayda kullanmam gerektiğini söyledi doktorum ama ilaçları unuttuğum için düzenli kullanamadım

1 Beğeni

Hepinize desteğiniz için teşekkür ederimm haftaya 2 aylık olacağız inşaAllah sonrasında 1 ay daha kullanıp doktorunda izniyle bırakayım bende :rose:

1 Beğeni

Doktorun farklı takviyeler verecek zaten canım

1 Beğeni

Ben bunları kullanıyorum ek vitamin takviyesi olarak mor kutuyu kullanıyorum şuan ikisinden de memnunum

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Meryem2

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Hayır, gebelikte folik asit kullanımının bebekte otizme yol açtığına dair bilimsel kanıtlar bulunmamaktadır. Folik asit, gebelikte nöral tüp defektlerini önlemek amacıyla önerilen bir vitamindir ve genellikle gebelik planlayan veya gebe olan kadınlara önerilir. Gebelikten önce 3 ay, gebelikte de ilk 3 ay kullanılması önerilir. Otizme neden olmuyor :blush:

3 Beğeni

İlk 2 ay Folactive kullandım ama bende aşırı uyku ve sersemlik yapmıştı

2 Beğeni

Folik asit kullandım bende

2 Beğeni

Gece yatmadan iki saat once ic ben oyle yapiyorum etkilerini azaltti

2 Beğeni

Cok tesekr ederim​:rose:

2 Beğeni

Aynen devlet hastanesi verdi onu sonra ozele gectim degistirdi ilaci cok agir bu ilac dedi

suanda bunu kullaniyorum

3 Beğeni

Bende folidoce kullanıyorum gayet memnunum

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Fgnerv

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Hoşbulduk çok teşekkür ederim :smiling_face:

3 Beğeni

Ben de folidoce kullsndım :smiling_face_with_three_hearts: