Paket derken herkes paket demiş ama her paketin adet sayısı farklı 100lü de var 70 lide 200 lüde kaçlı alıyorsunuz?
Arkadaşlar 1 paket 2 paket demişsiniz ama kaç adetli olduğunu kimse belirtmemiş 1 numara 2 numara kaç adetli almalıyız sizce?
Arkadaşlar güncelleme yapayım bebegim dogdu iki marka denemiştim molfix den memnun kaldim ve stokladım sleppy iyi gelmedi
Yeni Doğan Bebek Bezi Önerirmisiniz
1 aylık bebeğim var slepyy almıştım maalesef baya pişik yaptı şuan Prima kullaniyorum yine ne varsa primada var pahalı biraz ama Prima kullanabilirsin
Molfix öneren çok oldu bende molfix aldım
Çok teşekkür ederim benim aklımdaki de prima ama emin olmak için sormak istedim
Bebekden bebeğe fark olur tabi belki primada yapabilir ama sen bezleri ben gibi stok yapma sonra elde kalıyor sağlıcakla büyüsün bebişin
Doğuma 10 gün kaldı Allah’ın izni ile daha hiç bez yok ortada çok teşekkür ederim sizinde bebişiniz sağlıcakla büyüsün inşallah
Stok yapmak iyi değil bence ben sleepy aldım bir paket bittikçe alıcam
İlk oğlum primadan başka bez kabul etmedi… ikincide sleepy natural ile başladım baby turco kullandım kısa dönem… şimdi sleepy bio natural kullanıyorum çok çok memnunum
En iyisi molfix pure soft canim üstüne tanimam pisik oldu sleppy ve primada çevremde de kullanan herkes iyiki onerdin diyor tavsiye ederim