~Korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz?
Kondom,hap, iğne,deri altı implantı~
•Kondom; * Doğru kullanılmadığında yırtılabilir, sızma yada kayma görülebilir. Bu durumlarda güvenilirliği azalır.
•Hap;kilo alma, cinsel istekte azalma, duygu durum değişiklikleri, memelerde hassasiyet, baş ağrısı gibi şikayetler
•iğne;İlk başta adet düzensizliği, sonrasında lekelenme ve adetten kesilme izlenmektedir.
Kıllanmada artış, kemik erimesi, normalden büyümüş folikül, kilo alımı, sivilcelenme, memelerde hassasiyet kolesterolde olumsuz değişiklikler izlenebilmektedir
•Deri altı implantı;baş ağrısı, sivilce, kilo değişikliği, göğüs hassasiyeti ve düzensiz kanama gibi durumlar sayılabilir. Ancak, bu yan etkiler genellikle zamanla azalır
@Sevane18 ayni fikirdeyim seninle hicbirine inanmiyorum guvenli bulmuyorum spiralle hamile kalanlar vae gecen bi videoda gordum bebege yapismis ultrason goruntusunu gosteriyordu doktor gebeligi sonlandirmak zorundalarmis Allah korusun hic gerel yok oyle bi riske girmeye
Doktoruna sordun mu peki cinsel ilişki konusunu . Izin vermiş miydi ?
Bana mümkün fakat ağrın vs olursa sürdürme demişti. Açıkçası korkuyorum çocuğu 4 aylıkken hemen hamile kalan birini gördüm . O yüzden derinalti implantini çok öneriyorlar artık onu düşünüyorum 3 sene koruyormus
Annem Kardeşime Spiral’e rağmen
Bana da Kondom ve Doğum kontrol hapını aynı anda kullanmasına rağmen hamile kalmış.
Sanırım nasipte varsa bir şekilde oluyor
Ben çok düzenli bir şekilde doğum kontrol kullanıyordum regl ağrılarım çok siddetliydi bekarken başlamıştım sonra da uzun süre kullanmamak için bırakıp kondoma geçtik ama dikkat ettiğin sürece bir şey olmuyor biz sonradan çocuğa karar verince bıraktık hepsini
Doktorum cinsel ilişkiden uzak dur hic demedi inanirmisin.
Ama bunu internetde konuşan doktorlardan cok duydum ki tonus++cıkan hamileler cinsel ilişkiden korunsun 1 haftada 1 kez flan yapsın.
Ama sperm icime girmişdi bir keresinde.
Cok acımıştı yumurtalık kısmım yani kasığım.
Ve sperm yuzunden oldugunu bilmiyordum tabiki bir kez yaşamışdım daha.
Bir keresinde yine oyle oldu ve sperm yuzunden oldugunu anladık.
Ve korunmaya karar verdik.
Yani oyle bir acıydı ki doktorun yazdıgı sancı fitili bile fayda etmiyordu düşün.
Sonra korundum fitil etkisini o zaman gostermeye basladi.
Şimdi hala korunuyoruz.
Eşim kabul ederse spiral ve s yerine korunmak isterim.
Kabul etmezse bakalım senin dedigin den bula bilirsem yaptiririm fiyatı da uygun olursa.
İnşallah @afrikanın_gelini54
Benim annem korunuyormus adet olmuş. Adetliyken hamile olduğunu öğrenmiş normalde çok düşük bir ihtimal onu bulmuş işte 3. Kardeşime adetliyken hamileymis artık adet mı başka bir kanamamj bilmiyorum ama aynı adet kanı gibi çok ve düzenli yasamis adet oldum diyor