Hangi ildesin?

Merhaba hanımlar

Hangi ilde oldunu bize söylemeden anlatmak ister misin?

3 Beğeni

Şehrin içinden porsuk çayı geçiyor. Bu görüntüsüne aldanıp venedik şehri diyenler de var. Met helvası, lüle taşı, çiğ böreği meşgur. 3 üniversite olduğu için öğrenciler çok :grin: eskiden buralar inek heykeli ile doluydu​:ox::cow:

4 Beğeni

İlimde saat kulesi var simide gevrek deriz cigdeme çekirdek ilcemde her yıl Mayıs ayında çiçek festivali olur ve her ilden yurtdışından gelen misafirlerimiz olur meşhurdur festivalimiz

3 Beğeni

İzmir mi​:smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Beğeni

Ayazı meşhurdur memur kenti olarak bilinir burdaki simiti başka yerde bulman mümkün değildir Anıtkabirimiz basta olmak üzere gezilecek cok tarihi yer ve müze vardir

Ankara Ahmet GIF by TRT

Oyun havası deyince ilk akla gelen şehirdir kendine has bi şivesi vardır konuşmasıyla hemen anlarsın buralı olduğunu :smiling_face::smiling_face:

6 Beğeni

Ankara :star_struck::heart::rose:

3 Beğeni

Yaaaa cookkk güzeelll :heart_eyes: benim hayallerimden biri Venediğe gitmek oraya gidemezsem buraya geliyim bari :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

1 saat uzaklıktayız ne zaman istersen gel :heart:

2 Beğeni

Havalar ısınsın eşim gelmese de ben gelicem çocuklarla günübirlik gezer gelirim :smiling_face:

2 Beğeni

Ortaköy’ün kumpiri, Eminönü’nün balık ekmeği, Beyoğlu’nun ıslak hamburgeri, Sarıyer’in böreği, Vefa’nın bozası, Eyüp’ün kebabı ve kaymağı, Beykoz’un paçası, Karaköy fırınlarının kuru poğaçası, Üsküdar Şemsipaşa’nın turşusu, Hacıbekir’in akide şekerleri gibi… Ayasofya ve kız kulesi Hagia Sophia Art GIF by TRT

Hagia Sophia Walk GIF by TRT

7 Beğeni

Best Friends Love GIF by Kennysgifs

3 Beğeni

İstanbul :star_struck::star_struck:

2 Beğeni

Hepiniz cok sıcaksınız keske yakin olsaydik buluşsaydık sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiyiz kendı adima konusayim ben oyle hissettin

3 Beğeni

En meşhur olan şeyi kadayıf dolması ayran aşı çağ kebabı küflü peyniri çifte minareleri Allah’a emanet olan şehir kadınına da dadaş derler erkeginede :smiling_face::smiling_face::smiling_face:birazda soğuk bir şehir

3 Beğeni

Osmaniye mi :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

I Love You Hug GIF by Pudgy Penguins

1 Beğeni

Yok değil kendisi soğuk insanı sıcak erzurum

3 Beğeni

Erzurum bildim galiba​:hugs:

3 Beğeni

Balkabağı meşhurdur , sessiz sakin doğayla iç içe bir yer . (Atatürk Evi) ve Deprem Kültür Müzesi,Harmantepe Kalesi,Beşköprü ile adından söz ettirir. Bu arada buradaki çoğu kişi sorsan Karadenizlidir images (3)

5 Beğeni