Merhaba hanımlar
Hangi ilde oldunu bize söylemeden anlatmak ister misin?
Merhaba hanımlar
Hangi ilde oldunu bize söylemeden anlatmak ister misin?
Şehrin içinden porsuk çayı geçiyor. Bu görüntüsüne aldanıp venedik şehri diyenler de var. Met helvası, lüle taşı, çiğ böreği meşgur. 3 üniversite olduğu için öğrenciler çok eskiden buralar inek heykeli ile doluydu
İlimde saat kulesi var simide gevrek deriz cigdeme çekirdek ilcemde her yıl Mayıs ayında çiçek festivali olur ve her ilden yurtdışından gelen misafirlerimiz olur meşhurdur festivalimiz
İzmir mi
Ayazı meşhurdur memur kenti olarak bilinir burdaki simiti başka yerde bulman mümkün değildir Anıtkabirimiz basta olmak üzere gezilecek cok tarihi yer ve müze vardir
Oyun havası deyince ilk akla gelen şehirdir kendine has bi şivesi vardır konuşmasıyla hemen anlarsın buralı olduğunu
Ankara
Yaaaa cookkk güzeelll benim hayallerimden biri Venediğe gitmek oraya gidemezsem buraya geliyim bari
1 saat uzaklıktayız ne zaman istersen gel
Havalar ısınsın eşim gelmese de ben gelicem çocuklarla günübirlik gezer gelirim
Ortaköy’ün kumpiri, Eminönü’nün balık ekmeği, Beyoğlu’nun ıslak hamburgeri, Sarıyer’in böreği, Vefa’nın bozası, Eyüp’ün kebabı ve kaymağı, Beykoz’un paçası, Karaköy fırınlarının kuru poğaçası, Üsküdar Şemsipaşa’nın turşusu, Hacıbekir’in akide şekerleri gibi… Ayasofya ve kız kulesi
İstanbul
Hepiniz cok sıcaksınız keske yakin olsaydik buluşsaydık sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiyiz kendı adima konusayim ben oyle hissettin
En meşhur olan şeyi kadayıf dolması ayran aşı çağ kebabı küflü peyniri çifte minareleri Allah’a emanet olan şehir kadınına da dadaş derler erkeginede birazda soğuk bir şehir
Osmaniye mi
Yok değil kendisi soğuk insanı sıcak erzurum
Erzurum bildim galiba