Hangi ilde annesin

Neresinden izmirin canim

Siirtlilere evliyim valla am Siirt’te yasamiyirum :blush:

Ayy bende

Merhaba bu kadar güzel bir yer olduğunu bilmiyordum yrni katıldım zaten

Sivaslıyım​:cherry_blossom:

Hoşbuldukkkk ay evet bu arada bende öyle sanıyordum :joy: Nasıl gidiyor kaç haftalık oldu?

1 Beğeni

Doğdu benim minik :joy: senin nasıl gidiyor nasılsın

1 Beğeni

Bende Artvin Artvin annesi yok mu kizlarrrr​:pleading_face:

Yaaa inşallah bende doğumumu kolaylıkla güzelce yaparım :))) Biz 21 haftalığızz henüz miniğiz ama zaman bir çırpıda geçebiliyor :)) o yüzden psikolojikmen kendimi hazırlamaya çalışıyorum :)) Sizin bebiş ne kadar oldu?

1 Beğeni

Muğlalıyım​:joy::cherry_blossom: muğlali anne var mı ?

3 buçuk aylık oldu teyzoşu valla su gibi akıyor benimki biraz da erken oldu hissetmiş gibiydim doğuma gitmeden önce iki gün her yeri güzelce temizlemiştim dip köşe iki gün sonra doğuma girdim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok kolay bi doğum olsun inşallah :two_hearts:

1 Beğeni

Maşallahhhh Allah bağışlasın güzel kaderi olsun inşallahhh umarım bende hissederim önceden garip bir heyecan ve herkes çok farklı bir his olduğunu söylüyor doğunca :)) hangi doktora gittiniz acaba siz memnun kaldınız mı

1 Beğeni

Ben ncr de emel peri Canbolata gidiyordum doktorum çok iyi çok severim ama doğum yönünde ilgi yönünden doktorun hariç hiç bi şey güzel değildi ilgi yok hemşireler çok kötü ilgisiz

1 Beğeni

Anladım bende hateme gidiyorum Yılmaz gencoya memnunum çok şükür bakalım inşallah doğumda güzel geçerse çok sevinirim :))

1 Beğeni

İnşallah güzel geçer hayal ettiğin gibi bir doğum olur rabbim kolay kurtarsın

1 Beğeni

Amin çok teşekkür ederimm Allah’ta size kolaylıklar versin inşallah hastalıktan korusun bebişide sizide :pray:t2:

1 Beğeni

Bende bir Siirtliyim cnm

Teşekkürler teyzesi :two_hearts:

1 Beğeni

@çankırı anneleri :anatomical_heart:

Doktorunuz kimdi hangi hastanede doğum yaptınız acabaaa