Hangi ilde annesin

Doğumunun Gaziantep temi olacak

Gaziantep yazdığınız için aklımda kalmıştı sizinki. Ama sizinki erken gelir herhalde kızlar daha erken geliyormuş, sen bebeğini alır evine gidersin ben daha bekliyor olurum :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile: (evet Tuncay bey de yapmayı düşünüyorum, aksi birşey olmaz ise, bebek bu belli olmaz pat diye riskli birşey olursa Adıyaman’da kalmak zorunda kalabilirim)

1 Beğeni

Allah esirgesin Tuncay hocaya giden çok çevrem var kız olup 40 ını bekleyenler var Tuncay bey 40 dolunca bekletmiyo direkt doğuma alıyo hangi günse benim ncr deki doktorum bekletiyo bakalım bizimki ne zaman gelcek merakla bekliyorum

1 Beğeni

Sağlıkla,hayırla,zamanında gelsinler :heart:

1 Beğeni

Amin inşallah :two_hearts:

1 Beğeni

uşak-anneleri​:blush:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin hamileligin hayırlı olsun canım @Nihannhn

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum hoşbuldum​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Nihannhn Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Memleket Adana :pray:t2: Mecburi Şırnak’tayım ama bir ay sonra memlekete gidiyorum Allah kısmet ederse Adana da doğuracağim :heart_eyes::heart::palms_up_together:t2:

4 Beğeni

Teşekkür ederim hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Nihannhn hoşgeldiniz :bouquet: @usak-anneleri merhaba :wave:t2:

1 Beğeni

@adana-anneleri ve @sirnak-anneleri merhaba :wave:t2:

2 Beğeni

Aaa bende Adanalıyım ama şimdi İstanbul da oturuyorum Adana merkez mi ilçesinde mi :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Görev için Antep’teyim, doğum izni ile yaşadığım yere, eşimin yanına döneceğim​:pleading_face::heart:

@Tazegebe Şahinbey’deyim

3 Beğeni

Şahinbeyde bende şahinbeydeyim

@Nihannhn hoş geldiniz :orange_heart: Kaç haaftalıksınız​:heart_eyes:

Kesin yakınızdır birbirimize​:face_with_hand_over_mouth: Bu zamana kadar nasıl görüşmedik​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ben sizin Antep’te olduğunuzu bilmiyordum

1 Beğeni

Ben öğrendiysem bile unutmuşumdur hahahah​:joy: içerdeki fare B12’lerimi kemiriyor​:joy: ne zamandır da burayı takip edemiyorum açıkçası, sadece ihtiyacım olan şeylere bakıp çıkıyorum, uzak kaldım o yüzden :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni