Hangi haftadasiniz bebeğinizin kilosu boyu kaç?👶🏻

34+2haftadayız 48 49 santim dedi doktor kilosuna 2bucuk kilo dedi iyimi acaba kızlar

5 Beğeni

Gayet güzel. Uzun boylu olacak bebiş :star_struck::heart_eyes::pinched_fingers:

2 Beğeni

Baya iyi maşallah biz 37 de bu kadarız anca sizinki önden gidiyor​:nazar_amulet::nazar_amulet:

2 Beğeni

Doktor da babasi uzunmu diye sordu zaten bu gun bnde uzun ama biz ayrildik hocam dedim

2 Beğeni

Bilmiyorumki normal iyi dedi doktor ve ben hic bir vitamin ilacini kullanmiyorum

3 Beğeni

Aman maşallah de, nazar olur sonra :relieved:

2 Beğeni

13+0 geçen hafta salı gittiğimde 5+94 cm çıkmıştı boyu. Kilo söylemedi zaten üç beş gr anca olur bu haftada herhalde​:joy:

1 Beğeni

38+4 3.500 Kg boyunu söylemedi. Yarın sabah suni doğumum var :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face:

8 Beğeni

en son gittiğimde 19 haftalik olmuştum galiba o zaman 350 gram demişti tabi şu an 21+3 cuma günü detayli ultrasona gireceğim bakalim Allah sağlık sıhhatle kucağımıza versin bende ayrılma aşamasında bir Anneyim çocuklarim için dim dik duruyorum gelir geçer bunlar Allah büyük.

6 Beğeni

17 haftalıkken gittim 15cm boyu kg 170 gramdı haftaya detaylı ultrasona gireceğim bakalım ne kadar olmuş minnoşum benim

3 Beğeni

Şu an 20+0

2 Beğeni

31 haftaligim 29. Haftada gittim 1.5 kilo 38 cm di​:gift_heart:

2 Beğeni

MaşAllah ne yiyip içiyorsun bize de söyle :joy::heart:

3 Beğeni

Bana da vermediler neden acaba bilen var mı

2 Beğeni

21 haftalik 430 gr kilosu :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Sağlıkla gelsin bebiş inşallah :pray::star_struck::heart_eyes:

Güzel haberlerinizi bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

37+2 yim 2 gün önce kontrol de 2700 dediler 1 hafta geri den geliyor dedi doktor sizce normal mi kilosu

3 Beğeni

8+5 iz teyzeleri daha çook minigiz 1,5-2cm 🩷

3 Beğeni

27 hafta 79-80kılo arası gıdıb gelıyorum

3 Beğeni