Sürekli tatlı yeme isteği var sürekli çikolatalı bir şeyler istiyorum kız mı? Erkek mi?
Ye tatlıyı getir hakkıyı mevzusu olabilir
Evet öyle bir şey duymuştum ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ye tatlıyı doğur hakkı yi
İki gebelikte de tatlı yedim hep ama kızlarım oldu
Valla ben inanmıyorum ilk gebeliğimde file file limon yiyordum ve ikinci gebeliğimde gene limon ama en cok erik yedim hic tatli yemedim bunda da karışık tatli tuzlu ekşi
Tabi önce sağlıklı olsun da ama bizim içimizden geçen kız Bir çok kişi de tatlı yemek istiyorsan erkek ama karnın kız gibi gösteriyor diyorlar
İlkinde aş ermedim hiç sürekli ne yesem bulantı oluyor du bunda da ilkde öyleydi hatta bunda ilk aş ermemde çikolatalı pasta olmuştu
Tatlı aşermek kız diye biliyodum ben
Genellikle tatlı aş ermeyi erkek diyorlar çevremde
Bizimde etrafta ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı derler ama bende hic biri tutmadı ben cinsim galiba
Pazartesi belli olck. İnşallah bizim ki bakalım gösterirse artık
Hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin canım benim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canim
Bende inanmıyorum Ben Tatlı bi şeyler yiyordum Karsik di bende hem tuzlu hem tatlı yiyodum simdi kızım olucak İlk başda amma tatlı Yemisdim
Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cinsiyet önemli değil sağlıklı olsun da ama İşte insan merak ediyor etrafımda çoğu kişi kız diyo tatlı istiyor canım diyince de o zaman erkek diyorlar
Benim ne yediklerime ne de başıma gelenlere göre asla tutmadı ebe bile karnıma bakıp erkek demişti ama kızım oldu
Banada kiz dediler erkek oldu diger hamileligimle hic alakası yok
Maşallah ne güzel
Olabilir ben yabancı kaynaklardan okumuştum