Hangi bezden memnunsun

Hangi bezden memnunsunuz?ben sleepyi çok beğendim.pişik falan yapmıyor çişi içine çekiyor.
  • Molfex
  • Sleepy
  • Predo
0 oylayan
1 Beğeni

Mini Boss :yawning_face:

3 Beğeni

Ben goon’dan memnunum :smiley:

3 Beğeni

Molfiks kullaniyorum ve cok memnunum asla sızdırmiyor

1 Beğeni

Sleepy kullandım, şuan Molfix kullanıyorum Molfix yumuşacık çok güzel ama sızdırıyor nedense Gerçi sleepy de sızdırıyor Ben bağlayamıyor da olabilirim tabi​:smile:

3 Beğeni

Senin bebis sevmemistir :smiling_face: benimki kaka yapinca baya yapiyo dışına cikmadi daha baya memnunum hatta ilk basta ne olur ne olma diye stok yapmamistim bi paket bitti stok yapicam artik @Betuesk

2 Beğeni

1 numarayken tüm bezler harika :smiley:

2 Beğeni

Onların ikisi se oyle goon bu konuda biraz daha iyi.

1 Beğeni

Ben molfex ve predo kullandım ikiside sızdırdı hemde pişirdi bebegimi,zor gitdi yazik bebegin pişikleri. Oda nasil gitdi biliyormusun?bezini degiştikden sorna.(Sleepy) e geçtik diye. Goon markasını yeni duydum.fiyatı kaç icinde kaç adet oluyor canım.

1 Beğeni

Biraz daha yumuşak olanı var bir de klasik olanı var. Ben mavi olanı kullanıyorum boylarına göre fiyatları da değişiyor. Ben 4 numara goon 400 adet beze 900 lira verdim.

3 nunara goon 200 adet beze 380 lira verdim.

E bebek biraz bez konusunda sahtekatlık yaptı. Ikinci ürüne yuzde 50 indirim var dedi ama ikinci bezdende de tam parası aldı. Yani kampanyadan önce ürüne zam yaptı. Yine aynı fiyata geldi.

1 Beğeni

Anladım canım teşekkür ederim. Bir araştırayım bakayım goon burda varmıymış fiyatı uyumlumu diye.:orange_heart:

1 Beğeni

2 numara kullaniyorum ben 2 ile başladım simdilik sorun yok bakalim

2 Beğeni

Canı acımasın diye çok sıkmıyorum ondan da olabilir. Bugün yine sızdırmıştı öğle uykusunda mesela.

5 Beğeni

Bir de onu deneyeyim bir kaç kişiden daha duymuştum memnun olduklarını:smiling_face:

2 Beğeni

Oyy yerimmm o ağlayan suratı :heart_eyes:

3 Beğeni

@Betuesk bezi bağladığın zaman şurasını katla içeriye arkadanda katla ben oyle yapıyorum. Ne cok sıkma ne cok boş tutma oylede sızdırıyor. Foto olarak atayım ben.

3 Beğeni

Bebeğim yoğun bakımdayken hemşire bana kızmıştı öyle katladığım için. Canını acıtıyorsun öyle bağlayarak dedi

2 Beğeni

Maşallah :bouquet::heart:

3 Beğeni

Neden ki? Canı acırsa alıyor zaten, çok sıkınca canı yanar tabi izide düşer. Anladım canım.:orange_heart:

2 Beğeni