- Molfex
- Sleepy
- Predo
Mini Boss
Ben goon’dan memnunum
Molfiks kullaniyorum ve cok memnunum asla sızdırmiyor
Sleepy kullandım, şuan Molfix kullanıyorum Molfix yumuşacık çok güzel ama sızdırıyor nedense Gerçi sleepy de sızdırıyor Ben bağlayamıyor da olabilirim tabi
Senin bebis sevmemistir benimki kaka yapinca baya yapiyo dışına cikmadi daha baya memnunum hatta ilk basta ne olur ne olma diye stok yapmamistim bi paket bitti stok yapicam artik @Betuesk
1 numarayken tüm bezler harika
Onların ikisi se oyle goon bu konuda biraz daha iyi.
Ben molfex ve predo kullandım ikiside sızdırdı hemde pişirdi bebegimi,zor gitdi yazik bebegin pişikleri. Oda nasil gitdi biliyormusun?bezini degiştikden sorna.(Sleepy) e geçtik diye. Goon markasını yeni duydum.fiyatı kaç icinde kaç adet oluyor canım.
Biraz daha yumuşak olanı var bir de klasik olanı var. Ben mavi olanı kullanıyorum boylarına göre fiyatları da değişiyor. Ben 4 numara goon 400 adet beze 900 lira verdim.
3 nunara goon 200 adet beze 380 lira verdim.
E bebek biraz bez konusunda sahtekatlık yaptı. Ikinci ürüne yuzde 50 indirim var dedi ama ikinci bezdende de tam parası aldı. Yani kampanyadan önce ürüne zam yaptı. Yine aynı fiyata geldi.
Anladım canım teşekkür ederim. Bir araştırayım bakayım goon burda varmıymış fiyatı uyumlumu diye.
2 numara kullaniyorum ben 2 ile başladım simdilik sorun yok bakalim
Bir de onu deneyeyim bir kaç kişiden daha duymuştum memnun olduklarını
Oyy yerimmm o ağlayan suratı
@Betuesk bezi bağladığın zaman şurasını katla içeriye arkadanda katla ben oyle yapıyorum. Ne cok sıkma ne cok boş tutma oylede sızdırıyor. Foto olarak atayım ben.
Bebeğim yoğun bakımdayken hemşire bana kızmıştı öyle katladığım için. Canını acıtıyorsun öyle bağlayarak dedi
Maşallah
Neden ki? Canı acırsa alıyor zaten, çok sıkınca canı yanar tabi izide düşer. Anladım canım.