Hamileyken kalıcı makyaj uygulaması

Merhaba bugün bilmeden bir gafletle kaş pudralama işlemi yaptım 3 aylık hamileyim sonradan içime kuşku düştü yaptırdıktan sonra araştırdım ve sakıncalı olduğunu gördüm şu an çok kötüyüm çoğu şeye dikkat ettim hep böyle bir cahillik nasıl yaparım aklım almıyor. Bunun bebeğe ne gibi bir zararı olur ya da ne yapmalıyım aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu cidden çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Balım

Bunun nasıl bir olumsuzluk yaratacağını bilmiyorum açıkçası çünkü nasıl bir işlem olduğunu bilmiyorum

Sakin olun öncelikle. Herhangi bir kanamanız ya da sancınız yoksa korkmayın. Doktorunuza ulaşma imkanınız varsa ulaşıp sorabilirsiniz, içiniz daha rahat eder en azından :blush:

Dövme gibi düşünün kaşa dövme yaptırmak gibi… hemen aradım zaten doktorun asistanını fakat ulaşamadım hafta sonu da oldu pazartesiye kaldı artık. :frowning:

Korkmayın bakalım, sakin olun. Kendinizi gözlemleyin. Kötü hissederseniz acile gidersiniz :pensive:

Teşekkür ediyorum :blush:

Merhaba @Balım hoşgeldiniz :bouquet: ilk 3 ay daha kritik bir dönem siz o dönemi bitirmişsiniz bence olumduzlukla karşılaşma durumu düşük olur

@Balım aramıza hoşgeldiniz :bouquet: aklınıza olumsuz şeyler getirmeyin,iyi düşünelim iyi olsun,bir sıkıntı olmaz inşaAllah :palms_up_together:t2:

Mrb doktora sordunuz mu acaba gebelikte kalıcı makyaj yapılması sakıncalı mı acaba bende düşünüyorum da​:smiling_face:

Bende guzellik uzmaniyim hicbirsey olmaz korkmayin sadece suan ylislem yaptirdiginiz yerin enfekte olmamasina dikkat edin yeter

Mrblar,bir kaç güzellik salonuna sordum boya tutmaz falan dediler ?bende anlam veremedim hem çocuğa ne şekilde zararı olabilir ki. Hocam birde sadcee yüze lazer yaptırsak sorun olurmu

Evet tutmama ihtimali var ama bebegin sagligini etkileyecek bir durum olmaz ben salonumda epilasyon uygulamalarina giriyorum cihaz radyasyon yaymiyor ama siz yine de uzmaniniza sorun derim

Cihazın ismi umex ,nezmaan kaşimi yaptirsam sizce. Daha 4 haftalık :smiling_face:

Cidden kastaki işlem tutmuyor mu ,sizin gebe iken kaş işlemi yaotrdginz olmuştur

Bence yaptirmayin dogumdan sonra yaptirin o riske degmez bence

Peki ya yüz lazerini yaptryimmi?

Onuda doktorunuza sorun bence ama epilasyon cihazlari radyasyon yaymiyor

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Elula

Gebelikte sakıncalı olabilir çünkü yoğun kimyasal içeriyor

Merhaba @Elula hoşgeldiniz :bouquet: