Hamileyken hamile kalmak 😳

Düşer bayılırdım galiba kendime gelemezdim ay Allah korusun ben almim​:melting_face:

3 Beğeni

Amcamın gelininin oldu öyle. İkizleri var biri diğerinden 6 gün büyük.

2 Beğeni

Baak icime bi korku düşmedi değil şimdi :grin: 3.yüde istiyorum ben Cihangir büyüsün biraz ya öyle olursa :sweat_smile: düşünsenize hamileyken tekrar hamilelik müjdesi veriyorsun :smiling_face: ayy bilemedim cok karmaşık insan ne hissedecegini şaşırır

2 Beğeni

Bi yakınım üçüz doğurdu tüp bebekle hemde. 3ü de erkek ,6 sene çocukları olmuyordu diye herkes çok şasşırdı. Allah işte o yüzden bebek isteyenler umudunu kesmesin :pray:

1 Beğeni

Once bir tanesini saglikla doguraydim :see_no_evil::sweat_smile: korkarak is guc yapip hareket ediyorum ne yapacagimi da kestiremiyorum o kadar acemiyim ki anlatamam halimi gorseniz :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth: o yuzden bilemiyorum olsun ya da olmasin hic bir sey diyemiyorum :sweat_smile: once icimdeki bi taneyi Allahin izniyle dogurayim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ahahha ben de korede haberlere cikardim burada dogum orani dusuk para odul vs siradisi durum diye birseyler verirledi bence diye dusunuyorum :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Bize para vermezler bacım​:sweat_smile: doğurduğumuzla kalırız​:grin:

1 Beğeni

Bize denk gelmez evet :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 Beğeni

Cansu hanımcım merhaba, bir konuda sizden yardım istiyorum :pray::pray::pray:. Kan sayımı ve idrar analizim çıkmış :pray:. Yardım edebilirmisiniz​:pray:

2 Beğeni

Tabi anladığım kadarı ile bakarım elimden ne gelirse :face_holding_back_tears: konu olarak sorun isterseniz bilen herkes yardımcı olmak için çabalayalim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Tahlil sonucumu yorumlamamda yardımcı olur musunuz