Düşer bayılırdım galiba kendime gelemezdim ay Allah korusun ben almim
Amcamın gelininin oldu öyle. İkizleri var biri diğerinden 6 gün büyük.
Baak icime bi korku düşmedi değil şimdi 3.yüde istiyorum ben Cihangir büyüsün biraz ya öyle olursa düşünsenize hamileyken tekrar hamilelik müjdesi veriyorsun ayy bilemedim cok karmaşık insan ne hissedecegini şaşırır
Bi yakınım üçüz doğurdu tüp bebekle hemde. 3ü de erkek ,6 sene çocukları olmuyordu diye herkes çok şasşırdı. Allah işte o yüzden bebek isteyenler umudunu kesmesin
Once bir tanesini saglikla doguraydim korkarak is guc yapip hareket ediyorum ne yapacagimi da kestiremiyorum o kadar acemiyim ki anlatamam halimi gorseniz o yuzden bilemiyorum olsun ya da olmasin hic bir sey diyemiyorum once icimdeki bi taneyi Allahin izniyle dogurayim
Ahahha ben de korede haberlere cikardim burada dogum orani dusuk para odul vs siradisi durum diye birseyler verirledi bence diye dusunuyorum
Bize para vermezler bacım doğurduğumuzla kalırız
Bize denk gelmez evet
Cansu hanımcım merhaba, bir konuda sizden yardım istiyorum . Kan sayımı ve idrar analizim çıkmış . Yardım edebilirmisiniz
Tabi anladığım kadarı ile bakarım elimden ne gelirse konu olarak sorun isterseniz bilen herkes yardımcı olmak için çabalayalim
3 gönderi yeni bir konuya bölündü: Tahlil sonucumu yorumlamamda yardımcı olur musunuz