Hamileyken ,doğumdan sonra

Hamileyken özlediğim, doğum sonrası özlediğim?

Hamileyken yüz üstü yatmak
Doğum sonrası da regl olmamak

Ya sizin ? :rofl:

3 Beğeni

Hamileyken özlediğim :point_right: Rahatça giyinebilmek ve rahat hareket edebilmek
Doğumdan sonra özlediğim :point_right: Bebeğimi karnımda hissetmek

5 Beğeni

Benim ozledigim de yüz üstü yatmak.hep yüz üstü yatan biriydim.birde pantalon giymeyi ozledim normal giyim .normal yemek yemeyi özledim​:sweat_smile:doğumdan sonryasa.bebegin anne karnında olma duyqusunu bir daha ne zaman yaşayacağını diye özlemek olur diye dusunuyorum​:heart_eyes:

5 Beğeni

Hamileyken özlediğim, çılgınlar gibi temizlik yapıp sağa sola koşuşturmak

Doğumdan sonra özlediğim, şuan her yerde ilgi görüyorum doğumdan sonra bu ilgi bitecek :pensive:

7 Beğeni

Hamileyken özlediğim tüm yasaklı besinleri yemek. :yum::pizza::hotdog:

Doğumdan sonra özleyeceğim şey de uykuya aşık biri olarak uyumak olacak büyük ihtimalle :sweat_smile: :sleeping:

8 Beğeni

Hamileyken özlediğim yüz üstü yatmak ve rahat nefes almak

Doğumdan sonra özlediğim keyfim ve kahyası olabilir gibi​:sweat_smile:

5 Beğeni

bütün zararlı besinleri yemek​:rofl::rofl::rofl: bide eski küçük elbiselerimi giymek kendi bedenime dönmek​:zipper_mouth_face:

2 Beğeni

Ben de doğum yaptığım gün sucuk yemek istiyorum

3 Beğeni

Sucuk baharatı aldım denemek için haftasonu deneyeceğim. :sweat_smile:

2 Beğeni

:smile: güzel olursa benimle de tarifini paylaşır mısın

Hungry Cat GIF by Garfield

2 Beğeni

@Cansu Tabi ki seve seve :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

bayılırım baharatlara,ben böyle baharatları (katlet) türkçede ne bilemedim hani et soğan patates rendelemiyir sonra kızartılıyor elinde yuvarlak gibi yapıp o yemeğin üstüne sürüp kızarrıyodum çok güzel oluyordu

1 Beğeni

Katlete (köfte) diyorlar galiba @N13

1 Beğeni

Evet köfte sanırım :smiling_face: Bende çok severiiim :yum: ama hiç beceremem güzel bir köfte yapmayı :sweat_smile:

2 Beğeni

Hamileyken özlediğim,ayaklanıp yürümek. Doğumnan sonra,hamilelik dönemine dönüp uyumak​:joy:

4 Beğeni

Doğumdan sonra karnımı çok özlüyorum. Hatta dün az kalsın ağlayacaktım.:woozy_face: Hamileliğimi özleyeceğimi hiç düşünmemiştim.:neutral_face:

1 Beğeni