Hamileyken özlediğim, doğum sonrası özlediğim?
Hamileyken yüz üstü yatmak
Doğum sonrası da regl olmamak
Ya sizin ?
Hamileyken özlediğim, doğum sonrası özlediğim?
Hamileyken yüz üstü yatmak
Doğum sonrası da regl olmamak
Ya sizin ?
Hamileyken özlediğim Rahatça giyinebilmek ve rahat hareket edebilmek
Doğumdan sonra özlediğim Bebeğimi karnımda hissetmek
Benim ozledigim de yüz üstü yatmak.hep yüz üstü yatan biriydim.birde pantalon giymeyi ozledim normal giyim .normal yemek yemeyi özledimdoğumdan sonryasa.bebegin anne karnında olma duyqusunu bir daha ne zaman yaşayacağını diye özlemek olur diye dusunuyorum
Hamileyken özlediğim, çılgınlar gibi temizlik yapıp sağa sola koşuşturmak
Doğumdan sonra özlediğim, şuan her yerde ilgi görüyorum doğumdan sonra bu ilgi bitecek
Hamileyken özlediğim tüm yasaklı besinleri yemek.
Doğumdan sonra özleyeceğim şey de uykuya aşık biri olarak uyumak olacak büyük ihtimalle
Hamileyken özlediğim yüz üstü yatmak ve rahat nefes almak
Doğumdan sonra özlediğim keyfim ve kahyası olabilir gibi
bütün zararlı besinleri yemek bide eski küçük elbiselerimi giymek kendi bedenime dönmek
Ben de doğum yaptığım gün sucuk yemek istiyorum
güzel olursa benimle de tarifini paylaşır mısın
@Cansu Tabi ki seve seve
bayılırım baharatlara,ben böyle baharatları (katlet) türkçede ne bilemedim hani et soğan patates rendelemiyir sonra kızartılıyor elinde yuvarlak gibi yapıp o yemeğin üstüne sürüp kızarrıyodum çok güzel oluyordu
Katlete (köfte) diyorlar galiba @N13
Evet köfte sanırım Bende çok severiiim ama hiç beceremem güzel bir köfte yapmayı
Hamileyken özlediğim,ayaklanıp yürümek. Doğumnan sonra,hamilelik dönemine dönüp uyumak
Doğumdan sonra karnımı çok özlüyorum. Hatta dün az kalsın ağlayacaktım. Hamileliğimi özleyeceğimi hiç düşünmemiştim.