Merhaba bebeğinizin fiziki görüntüsü ya da huyu karakteri için bir şey yaptınız mı? Gamzeli olması için ayva yemek gibi eltim yapmıştı gerçekten gamzeli olmuştu. Ya da sakin huylu olması için okunan dualar falan varmış. Sizin böyle yaptığınız bir şey var mı?
İlk kızımda bana da ayva yedirmişlerdi ama kızım gamzeli doğmadı Yaa bilmiyorum da ben inanmıyorum pek böyle şeylere Kur’an, dua vs okuyorum ama bence çocuğun genetiğiyle alakalı bu durumlar yaa
Kesinlikle genetiğiyle alakalı da böyle yapıp olanları duyunca merak ediyorum baya gamzeli olmasını çok isterdim ama ayvayı da hiç sevmem benim eltim çok seviyormuş ve çok yedim demişti tesadüftür belki
Benimki kendi kendime bir inanış galiba hamileliğim boyunca sakin kalırsam bebeğimin de sakin olacağını düşünüyorum
Umursamaz ve kaygısız davranışlar göstermek için çabalıyorum
Gülmeyin ama
Bence çok mantıklı. Bebekler bizim hissettiğimiz her şeyi hisseder diye düşünüyorum ayrıca her duygu bir hormon salgılıyor vücudumuzda bu hormonların da bebeğe geçme ihtimali var. Sürekli öfkeli, üzgün, kızgın olmak bebeği etkileyebileceği gibi olumlu duygularda etkiler bence bana mantıklı geldi
Ayva yersen güzel olur derler bizde. Gamzeli olması içinde ayvanın çukuruna parmağını değdirip yüzünde nereye istersen oraya dokunuyorsun (gülmeyin aklımda kalacağına dedim denedim) doğsun sağlıcakla o zaman varsa söylerim bir de kötü bişey gördüğünde yada çilek ciğer falan yediğinde aklımda dicekmişsin yoksa bebeğinin vücudunda çıkarmış. Ben aklımda deyip popomu kaşıyodum çıkarsa orda çıksın diye. Neyse hepsi batıl da işte insan ya tutarsa diyor bi de hamileyken kime çok bakarsan bebek ona benzermiş ondan da emin değilim
İlk defa duydum bunları çok ilginçmiş ama ya kime bakarsanız ona benzer konusu bizim sülalede çok yaygındır herkesten bunu duyuyorum teyzem dahaa 17 yıl önce sosyal medya falan yok tabi daha her yere çıktı alıp beğendiği bebeklerin fotoğrafını asmıştı
Bu bebek o kadar tatlı ki hamile kalmadan önceden beridir takip ediyorum yabancı bi fenomenin çocuğu. Hep buna baktım ama bunun benden çıkması imkansız.
Ay maşallah çok tatlış İnşaAllah olur bence imkansız diye bir şey yok çekinik genler ailede varsa düşükte olsa ihtimal tabi bebeklerimizin görünüşü çoktan belli genlerden de iştee
İşte bi umut
Gorumcem hamile oldugunda kaynanası kaynama yumurtayı kabuklu halde yanaklarına vur demiş gamzeli olcak falan.gorumcem inanmamış bir yanağına yapmiş ,kızının gamzesi var hemde gorumcemin vurdugu tarafda.
Bende hamile kaldiktan sonra hep yapiyordum aklıma geldikce yanagım yaniyordu sicaktan
Bakalım gamzeli olcakmı bende ikisinede yaptım
neden maviş yokmu sizde
O ne kız vardır belki ben bilmiyorum
Mavis sizde yokmu o yuzdenmi bu benden cikmaz diyorsun,klavye yanlış yazdı demin onumu anlamadın
He varda dedem ondan bana ulaşır mı bilemedim. yani eşimden tarafta da hiç yok. Gözleri böyle kocaman olsun dicem eşim japon gibi lakabı japon hatta. Sarışın olma ihtimali var ama ona ihtimal veriyorum
Sarısınlar genelde mavi gozlu ola biliyor
Ablamın oğlu maviş ve sarı ,beyaz bir cocuk ruslara benziyor .
Ablamın kaynı var onun oglanlarıda maviş gözlü ama sarı degil
Cocuk gitmiş amca oğluna benzemis emi
Çok merak ediyorum kime benzicek çok sabırsızım. Ama en önemlisi sağlıklı olması tabi.
ben gamzeli olması için ayva yememiştim sırf canım çektiği için yemiştim bakalım nolucakbide yeşil elma yersen bebek çok güzel oluyormuş diye duymuştum ne dediler yedim inanmasam da bakalım nolucakama ağlamamak için kendimi zor tutuyorfum duygusal oluyoruz ya,bebek de biz sinirlenip ağlaynca huysuz oluyormuş doğduktan sonra hiss ettiği için buna en çok önem veriyorm ve inanıyorum
Bende merak ediyorum,ama tabiki saglik onemli once rabbim bebeklerimizi sağ salım versin kucagimiza və onurlerini uzun eyləsin inşallah .amin