Hamilemiyim?

Admin doktor değil canım eğer böyle bir şüphen ve endişen var ise en yakın sağlık kuruluşuna gitmeni tavsiye ederim

Şu an imkanım olmadığı için gidemiyorum zaten köydeyim yoksa çoktan gitmiştim

Hamile olabilirsiniz değilseniz eğer rahiminizde polip olabilir yada idrar yolu enfeksiyonu bunlarda adeti geciktirir

Bazen birkaç gün gecikme oluyordu ama Son 3 ,4 ayda adetlerim düzenlidiydi tam gününde oluyordu bu ay böyle oldu

Pınarcım bi test yap gözünü seveyim. :joy:

@Özlem21 merhaba gebeliğin hayırlı olsun aramıza hoş geldin :smiling_face::bouquet:

1 Beğeni

@Pınar0 köy - hastane arası çok mu uzak gitme şansın yok mu? Son adet tarihine bakacak olursak hamilesin ama yine de kesin birşey söyleyemiyoruz. Test yaptırmanda ve muayene olmanda fayda var.

Test yaptın mı ben de mraklandim şimdi :sweat_smile::white_heart:

Teşekkür ederim :pray:

Test yapmaktan vazgeçtim bence hamile değilim zaten planlıda değildi gebe kalmak istemem. Dünden beri karım ağrıyor hafif şekilde hala kanamada var adet oldum bence ama niye bu kadar gecikti anlam veremiyorum düzenliydi kafamda büssürü soru . Bu arada normalde ağrılarım ağır olur bu sefer hafif geçiyor kafamı katıştıranda o ben en iyisi kadın doğuma bi gidip görüneyim. Ben 3,5 yıllık evliyim korunmadığımız halde olmadı bebek iki sene önce kadın doğuma gittim bir senedir çocuk olmuyo dedim ve adet ağrılarım çok oluyor ağır geçiyor dedim alttan muayene etti yumurtalıkların iyi dururmda hiçbir sıkıntı görünmüyor çocuğun olur dedi ağrı için hap verdi ve folik asit verdi üç ay kullandım birkaç ay sonra adetime 1 hafta kala Sabah 9 gibi karnımda feci bir ağrı oldu çok kötü sanki bişi sökülüyor gibi iki saat sürdü en az sonra akıntı oldu akıntının içinde kan vardı az miktarda sonra git gide arttı o kan miktarı bir hafta sürdü(o sürede kramplar oluyordu) o şekilde sonra 5 gün daha sürdü adet gibi (adetim heralde diye düşündüm ve hiç ağrım olmadı çok şaşırdım) ama sürekli kafamı kurcalayan bişi sizce ne olmuş olabilir

1 Beğeni

En iyisi kadın doğuma görünmeniz pınar hanım hamile değilsenizde üzülmeyin hersey zamanı gelince olur.

Tabiki ilk başlarda kafama çok taktım ama şimdi takmıyorum her şerde vardır bir hayır demekki zamanı gelmedi daha herşey zamını bekler :blush::white_heart:

1 Beğeni