Hamilemiyim

Canim hiç endişelenme benm adet gecikmemin 7.gununde 100le ogrendim ve 2gun sonra 450 oldu acil doktoru bidaha baktirma gerek yok betaya hamilesin dedi bende kafama cok takmamak icin baktirmadim 1 hafta sonra doktora gittigimde kesemi gördü smdi bebegim 11 haftalik 9 haftalikken kalp atisini duyduk bizimki geç dollenme bebekleri​:rofl:

Birde deger 63 olan bir bebiş 8 haftalik zaten olamaz benm 100ken ogrendigimde benm hesabima gore 5haftalik olmasi lazimken bu degerle 3 haftalık oldugunu ogrendim

Hanımlar adete 12 gun kala gebelik testi yaptm negatf erken mi

Erken tabiki ne bu acele :person_shrugging:

Ayyy ne blym :rofl::smiling_face_with_tear:

Ben suphelendikten 2 hafta sonra yaptım testi… pozitif çıkınca 2 gün kabullenemedim :joy::joy: aradaki farka bak :joy:

2 Beğeni

Ben 7 qy once dis gebelik gecirdim snrasinda rmtzmq teshisi konuldu suan istedgm icin cok qcele ettm biliyrm asla da yapmazdm ama iste :smiling_face_with_tear:

Canım yanlış anlama dalga geçmiyorum… sadece bu kadar düşünmek kafacyirmak seni psikolojik olarak çok yorar… akışına bırak… Rabbim en doğru zamanda verir sana bebişi :two_hearts:

Yok cok haklisin canm benm

Kalbini kırmadım demii​:pensive:

Yok canm niye kırılaym herkes fikrini soylesin diye aciyoruz ben acele ettm sdce :smiling_face:

1 Beğeni