Hamilelikte zehirlenme

Hamilelikte yediginiz yemekten zehirlendinizmi gic ?bunun için ne yaptınız?bebege zarar gelmeden nasıl onlediniz?

1 Beğeni

@Cesurumm Bence böyle bir durumda direkt doktora gidilmeli. Ciddi bir sorun çünkü. Bebeği de etkiler diye düşünüyorum ben Allah korusun :pray:

2 Beğeni

Zehirlenme belirtilerini bilmek önemli, kusma ve ishal ikisi yan yana varsa zehirlenmeden şüphe edip hemen acile gidilmeli

2 Beğeni

Ben kusmadım ama istek geliyordu hemen yogurt içdim,ama bebişim tekme atiordu saat 5 de bugün sabah.:blush:mutlu etdi beni zehirlenmedigimi anladım

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Ben de zehirlenmekten çok korkuyorum. Şüpheli ne yedin?

1 Beğeni

Ya lahana dolması pişirmişdim ,pişirdikden sora yedik,ama gece buz dolabına koymayı unutmuşum iki gündür .normal yedik son gün yeyince turşuluk hiss etdim eşim zehirlenmedi ,ben sadece korktugum için oyle hiss etmiş ola bilirim zehirlendigimi hiss etmiş oldum.onlem almak içinde yogurt içtim ki bişey olmasın.eşim merak etme ben zehirlenmedimse bisey olmaz dedi.yemekde iyiydi dedi…
Hamilelikte unutkanlik çok yaşıyorum bu donemlerde

1 Beğeni

Kendini kötü hissedersen ambulans çağırmaktan çekinme. Hamile olduğun için önceliklisin.
Allah korusun.
Bizi de bilgilendir. Bizim de yapabileceğimiz bir şey olursa söylemekten çekinme :heart_hands:

1 Beğeni