Hamilelikte yüz bakımı

İnşallah inşallah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:Sağlık ve huzur olsun yeterki insan kendiliğinden de yüzünde güller açıyor

1 Beğeni

Suan elime yuzume kullandigim tek krem bu. Normalde de pek krem kullanan biri degilim zaten

4 Beğeni

Okurken bile yoruldum​:joy: benim bunları yapmam için tehdit falan edilmem lazım sanırım​:joy::joy:

4 Beğeni

Yok kız, alışınca şipşak bitiyor :rofl::rofl:

2 Beğeni

Alışabilmek için yapmak lazım guzum​:joy: yap yap yaşlanmasın cildin, bizim gibi kaz ayaklı olma sonra​:joy::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: bakım yapmak bana zevk veriyordu seviyordum . Bende şimdi ağrı sızı kendimi saldım bana da zor geliyo . Cilt temizleme ,pieling,nemlendirme maske kendimle uğraşacak zamanım coktu​:sweat_smile::grinning:

Biraz toparlanınca devam edersiniz​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İnşallah inşallah :sweat_smile:saç baş dağınık ordan oraya yuvarlaniyorum kendime bakacak takat yok

Peki hamilelikten sonra bebek anne sütüyle besleniyorsa yapmak olurmu cilt bakımı?

2 Beğeni

Yapılabilir canım

1 Beğeni

Cerave nemlendirici krem

1 Beğeni

Polente kullanıyorum çok memnunum içeriği temiz 100 üzerinden 100 verilmiş.İcerikleri ne sayfasında incelenmiş bakabilirsiniz Instagramdan.Otaci da yüksek puanlı ve daha uygun.Beeo da yine içeriği temiz olanlardan.Hamilelikte önemli bu durum cildinize sivilce vs yapmamış olabilir ama içeriğindeki kimyasallar endokrin sisteme ve karaciğere zarar verebiliyor.

1 Beğeni