Sabah sabah yazıyorum ama gün çok kötü başladı benm için kanamam olmuş koyu renkli adet kanaması kadar olmasa da kıyafet dışına çıkacak kadar çok korkuyorum ilk aylarda bunu yaşayan var mı saat 9 a randevu aldım ama o saate kadar düşünmekten ölmemek için sizlere soruyorum canım kızkarşlerim ağlıyorum uyandığımdan beri yaa bebeğime bişey olursa diye ilk heyecanımın hüsranla sonuçlanmasını hiç kimse gibi bende istemem
Öncelikle sakin olmanızı öneriyorum,bu durumdan bebek daha çok etkilene bilir.Evet burada ararsanız ne kadar böyle başlıklar açılmış.Çoğu kişide oldu,bende dahil.Progestron iğnesi,fitil,ilaç uyğulamasına başladım ve kanama durdu.Hamileliğin erken dönemlerinde o kanamaya yerleşme kanamasıda söylüyorlar.Ve ya hematoma.Dinlenin bol bol,ayakta kalmamaya özen gösterin.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah sanırım stres oldum haftaya kpss sınavına girecektim o yüzden mi oldu diye kendimi suçluyorum sürekli masa başındayım umarım bi sıkıntı yoktur teşekkürler
Çok oturmaktanda ola bilir.Karnın alt kısımlarına baskı uyğulanıyor istemsizce.Kaçıncı haftadasınız?
Geçmiş olsun ben de düşük riski atlattım. Mümkünse acile gidin ordan da doktorunuzla randevu saati gelmiş olur. İnşallah güzel haberler alırsınız
Acile gitmek istemedim bişey yapmıyorlar diye direkt doktora gidelim dedim daha yeni öğrendim hamileliğimi testle geçen hafta pazar kan tahliliyle kesin sonuç salı günü aldım son adet gününe göre 5 haftalık ama ultrasonla netleşir dediler eşim olmadığı için direkt kadın Doğuma gidememiştim pazartesiye randevu almıştım ama durum böyle olunca bugüne çektim inşallah bi sorun yoktur acile gidin mümkünse demişsiniz acile gitmeden kadın Doğuma gidince sorun olur mu randevu saatime az kaldı zaten hastanede de 20 dk önceden hazır olun dedikleri için geç kalmak istemedim
Yok sorun olmaz direk kadın doğum doktonuza gitseniz de olur. Bize de haber verin olur mu
Çok geçmiş olsun, doktordan çıktınız mı acaba bizi de bilgilendirin lütfen
Nur topu gibi bi çikolata kistim varmış buna rağmen nasıl hamile kaldın diye şaşırdı doktor ikizmiş bizim minikler hamile kalmak zor senin birde ikiz dedi ilaç tedaviye başladık tiroit az çalışıyormuş birde bi sıkıntı yok kanama için doğumdan sonra ameliyat olmam gerekmiş bizde durumlar böyle dualarınıza ihtiyacımız var mimiklerimle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Korkma heyacnlama bende olmusdu kecdi getdi korkuda neyse ola bire sakin ol agir kaldirçamisan?yada cinsel ilişkide olmamisan?
Ayyyy gözünüz aydın, çok korkarak gittiğiniz bir muayeneden çok güzel bir haberle gelmişsiniz, pardon iki
Çikolata kisti korkutmasın, genç kızlarda da çok fazla görülen bir kist çeşidi o. İlaçlarınızı zaten kullanırsınız, kendinizi çok yormamaya çalışın, artık 3 kişilik enerjiye ihtiyacınız var
Gozun aydin cok sevindim insallah sag salamat al kucagina hepimiz insallah
@Tatlıheyecanım_3012 Yaaa ne kadar sevindim anlatamam Sağlıkla gelsin ikizcikler
@Tatlıheyecanım_3012 MaşAllah.Sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah.İyi olmanıza sevindik.Güzel haberlerle gelin her zaman!
Günün en güzel haberi oldu
Sağlikla gelsin minikler
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza Rabbim büyük o isterse her şey olur inşallah hakkımızda her şeyin hayırlısı ve en güzeli nasip olsun hepimiz için çok sağ olun o kadar korkmuştum ki yanımda olduğunuzu hissettridiniz internetten araştırıp okuduğumda içim rahat etmezken yaşayanlar yazınca insan biraz rahatlıyor umarım ne demek istediğimi anlatabildim hepinize teşekkürler
Burada gerçekten birbirimize çok güzel yol arkadaşı oluyoruz
Sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeklerimiz
Amin inşallah