Hamilelikte Yatak odasında uyuyamama sorunu

Kızlar selam

Hamile kaldığımdan beri yatak odamda yatağımda yatamıyorum gözüme uyku girmiyor sürekli sağa sola dönüyorum ama salona geçip koltuğa uzandığımda anında dalıp gidiyorum. Benim gibi bunu aranızda yaşayan var mıdır? Yada herhangi bir çözüm önerisi olan? Neden oluyor olabilir

1 Beğeni

Yatak odanıza girdiğinizde ne düşünüyorsunuz, ne geliyor aklınıza ?

Aslında hiçbir fikrim yok ne düşünüyorum sanırım herhangi bir düşüncem olmuyor. Yaklaşık 10 gündür düşük tehlikem olduğu için annemde kaldım geldiğimde hiçbir kötü düşüncem olmadan yatmak için gittiğimde yins sabahladım

Bilinçaltınızda düşük korkusu varsa o sizi tedirgin ediyor olabilir. Eşinizden destek alsanız ? Belki sarılması iyi gelir size

Yok düşük riskim olmadan öncede bu böyleydi sanırım psikolojik olarak baskıda hissediyorum kendimi. İnanır mısınız kocamın denemediği şey kalmadı en son noktada salonda yatmaya karar verdik sağolsun orda da yalnız bırakmadı beni

Ben de koltukta uyuyordum hep yatağa geçince uyuyamıyordum. Çünkü koltukta sırtımı yaslayabiliyorum ama yatakta o konforu bulamıyordum​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni