Yaa benim 10 gündür kanama var ilk günler adet gibi oldum 5 gün felan sonrasında abdest aldım işte lavoboda felan geldi leke hep ama adet gibi yoğun değil hamile değilim bu arada bazıları üstüne görme de böyle Şeyler yaşıyormuş
Ben de adet gunumden baslayip 4 gun boyunca leke geldi sizin gibi ustune gorme varmis dur bi test yapiyim dedjm poztif cikti sonra adet oldum yine degerim en yuksek 140 cikti beta ama kanamam bitmedi kimyasal gebelik gecirmisim doktor dedi lekelenmem de bitmedi 1 aya yakin sonra tekrar gidince degerim bi 50 oldu bi 80 oldu agir bi igne varmis bir doz onu yaptilar cok sukur bugun 18 e dustu 1 hafta sonra yine gidicem adetimide gordum ama bu surece kadar lekelenmem bitmedi siz de bi doktora gidiniz sıkıntı olmasin
Hatta ben kanamadan lekelenmeye donunce nasilsa duser diye 2 hafta gitmedim doktor dedi neden gelemdin o tuplere yerlesen dis gebelik bulgusu tuplere zarra veriyormuş megerse dikkat edin
Ama benim testinde pozitif görmedim ki hamile değilim hep negatif kanda verdim Gine negatif
Adet gibi gördüm yani agrimda vardı
He tamam o zaman oyleyse ben kacirdim hayirlisi olsun insAllah yine de baktirmak gerekli ihmal etmemek gerekli