Hamilelikte tomografi

Kasik agrisi sikayeti ile hastaneye gitmistim apandistren suphelendilwr hamilelik testi yaptilar negatif cikti daha sonra ilacli tomografiye soktular megersem 1 2 haftalik hamileymisim ilk doktorum kurtaj olman lazim dedi maf oldum simdikide takip etcez dedi basina boyle bi olay gelen varmi

1 Beğeni

Başına boyle olay gelen varmı

1 Beğeni

Valla kac gundur maf oldum üzüntüden

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun cnm rabbim sana bağışlasın korkma daha yeni gebelik eğer nasibinde varsa sağlıklı olur Allah’a sigin

1 Beğeni

Amin insallah doktor cok korkuttu beni ya daha ortada kese yok alalim dedi

2 Beğeni

Bu tarz durumlarda tek bir doktora güvenmeyin mutlaka başka bir doktora da görünün derim. Bazen malesef ki yanlış kararlar alınabiliyor doktor yüzünden. @Balım1 arkadaşımızın dediği gibi Allah yardımcın olsun, bakalım bebeğin kısmeti varsa zaten mutlaka gelir yoksa da yapacak bir şey yok, dua edin .

2 Beğeni

Canım tek doktorun üzerinde durma sana tavsiyem benimde ilk doktorum senin normal yoldan çocuğun olmaz dedi mahvoldum bende senin gibi aşılama bile tutmaz hemen tüp bebek tedavisine başla dedi ama çok şükür başka bir doktora göründüm normal bir tedavi ile 1 ay sonra hamile kaldım

1 Beğeni

Hamilelik testini idrardan mı baktılar? Burada anlayamadığım sizi ve bebeğinizi bilmeden riske atmışlar. Siz yinede başka bir doktora gidib durumunuzu anlatın. Hamileliğin ilk zamanları eminim bilmeden giren kişi vardır

Merhaba @mrvw245 hoşgeldiniz :bouquet: ne deseniz haklısınız çoğumuz hamile olduğumuzu bilmeden çok yanlislar yaptık 2. Doktorun dediği gibi takip edilmesi gerekiyor inşallah güzel ferah hamilelik geçirirsiniz

İnşallah oyle olur kan testide yapti cikmadi negatif cikti apandist sandilar o yuzeen tomografiye soktu

Etkilenseydi tutunmazdi dimi ya hepbya hic kurali varmis

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @mrvw245

Bence daha çok yeni olduğu için bir problem olmaz diye düşünüyorum. Başka bir doktora daha gitmenizi öneririm

Bu konuyu sizin için araştırdım. 2 haftalık gebelikte ilaçlı tomografi herhangi bir risk oluşturmazmış. Başka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ederim :blush:

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray:

1 Beğeni

Benim ablamda da üstüne görme durumu oldugu için hamile oldugu bilinmemis röntgen çekinmiş sonrasinda hamile oldugu ortaya cikinca doktorlar bebek saglikli dogmayabilir dediler bizi korkuttular .Masallah ablamin kizi simdi univ.4.sinifta .Buyuk ihtimal o da 1-2 haftalikken röntgene girdi .Korkmayın çok kücük oldugu icin bence etkilenmemistir Allah’ın izniyle .:palms_up_together:

1 Beğeni