Hamilelikte tiksinti

Bu koku kaç haftalarda geçiyor kizlar hap icmeme rağmen buzdolabı hala kokuyor buzdolabında bisrymi var deyip burnumu kapatıp domestosla silmiştim yine aynı

15 16 haftalarımda aniden kaybolmuştu bu tiksinti bende

Sigarayı bir andami bıraktınız yoksa yavaş yavaş mı

Tek evdeki mi öyle kokuyor yoksa başka yerlerde de kokuyormu

Hayır sadece herşey Allah’dan diyorum allahım nasip ederse her türlü olacak etmezse olmayacak ben buna çok inanıyorum eve ilkinde içtim ama kanamadan sonra korkumdan bıraktım 1 gün bile olsun içmedim sonuç negatif oldu bu seferde kendimi kasmıyorum herşeyin oluruna bıraktım benim çevremde de senin gibi olup canı çekip paket paket içen var benim teyzem hamile olduğunu çok sigara içtiği zaman anlıyor gebeliğini

1 Beğeni

Az önce yolda bir adamın elinde görüp ağladım :joy::joy:sanrm bir şans vermek gerekiyor bir kereden birşey olmaz diyesim var diyimmmii :joy:

1 Beğeni

İnşallah bndede geçer​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

Kendini durdura biliyorsun durdun canım boşver başka şeylere şans ver bak sen ne güzel durdurabiliyorsun

Bende maalesef bırakamadım sigarayi gunde 2 adet olsa da içiyorum tamamen bırakamadım ne yaptiysam olmadi cok gergin oluyordum doktorum da biliyor durumu keske onu da icmesem ama

1 Beğeni

bir anda bıraktım tiksindim ağzımda oluşan metal tadından ötürü ve koku hassasiyeti

evet ilk 3 ay yediğim tek şey salata peyniri tosta basıyordum çaydan da tiksinmiştim vişne suyu içtim bol bol sonra kendim sıktığım portakal suyunu içeye başladım 3 ay vişne içince ondan da tiksinmiştim hahaha şimdi 6 aya girdim çay içebiliyorum et yiyebiliyorum ama tavuk yiyemiyorum süt yumurta yok ama en azından yiyorum biseyler​:face_holding_back_tears: ilk 4 ay tatlı hiçbir şey ağzıma sürmedim 5. aydan sonra tatlıyı daha çok yedim ama tuhaftı ya bilmiyorum​:smiling_face_with_tear:

Ben örnek vereyim 33 haftalık ikizlerim olacak baklavanın üzerine limon sıkıp yemek gibi bende durum :joy:

1 Beğeni

Daha degil :sweat:

Ikiz annesiyim 1 kiz 1 erkek . Yumurta+sigara + parfum+ birde anlam veremedigim burnuma ani carpan kokular aşermedim ama herseyi yiyemiyorum agzinda metalik bir tat kaldi gitmiyor

Sağlık la kucağına alman dileğiyle inşallah. İlk 3 ay yaşarsın bu sıkıntılı süreci yeni güncelleme gelmiş gibi ikinci üç ayda daha farklı sorunlar oluyor benim son 4 haftam kaldı doğuma normal insan gibi yaşamak günlük aktiviteleri yapmak en büyük zenginlik diye düşünüyorum

Ya ikiz olduğunu nasıl ne zman öğrendiniz ben gittiğim doktorda sanki farklı kese ve içinde görüntü gördüm gibi geldi ama kese cevresi kanaman var dedi düşük tehlikem var hani böyle çevre ikiz olduğuna beni inandırdıgi için kendimi kandiriyormuyum acaba diyorum

7 haftalık oldum daha iki üç haftada bitmiş hissediyorum gerçekten annelik gerçekten kutsalmis