Hamilelikte sütyen

Kusura bakmayın kızlar birşey sorucam sütyen problemi yaşayan oldu mu ben şuan evdeyken takmıyorum çok kötü hiss ediyorum kendimi sütyen giyince canım sıkılıyo midem bulanıyo neden böyle oldu nefret etmeye başlıyorum git gide. Acaba küçük olduğu içinmi böyle rahatsız edici hiç yaşayan oldu mu?

Büstqalter kimi olanlar rahatdı men de evvelden onu geyinirəm o birilər sıxır çünkü ister istemez

1 Beğeni

Ben evde hiç takmıyorum valla canım eve gider gitmez çıkarıyorum

1 Beğeni

Evet bacım gerçekten bunalıyorum takınca az önce dışardaydım eve girer girmez çıkardım çok rahatsız ediyo

Elə pis incidir ki bacı birazca yemək yeyim sıxır ürəyim bulanır çıxaran kimi elə rahat oluram ki o busqalter kimi olan necədi link var baxım

Bende evde takmıyorum dışardan gelince ilk iş onu çıkarıyorum. Henüz sütyen bedenimi büyütmedim ama göğüslerim büyüdüğü için ayarını en gevşekte de bıraksam sığmıyor insanı rahatsız ediyor

Ben belli haftadan sonra takmadım bile. Çünkü aşırı rahatsızlık hissediyordum. Mideme baskı yapıyordu ek aparat takmama rağmen o rahatsızlık hissi geçmedi. Bende attığım resimdekinden aldım dışarı çıkarken onu takıyordum kurtarıcım oldu.

A bu çok güzelmiş bende de bu attığım resimdekinin aynısı var ama o bile rahat değil alt kısmı sıkıyo bu kezde hafif bişeyler arıyodum attığınız çok iyi denerim teşekkürler​:two_hearts: peki düşme tehlikesi falan olmaz dimi rezil olurum​:sweat_smile:

İstifadə edirsən bacı rahatdı bular? sifariş verim məndə?

İminni şekildekinnen yox mende basqalari var bunlara oxsardi. Macalkasi cixan da var çıxmayan da. cox rahatdi esas elinle bax enlenen olsun cunku ister istemez hamilelikde sıxan şeyler incidir sumukler genislendiyi ucun

Bende aynı şekilde hissediyorum evde zaten hiç takmıyorum dısarıda da nefes alan kumaşlı birde c beden ve cup bedenimi büyük aldım ama bana yaşattığı hissiyat yine aynı sıkılıyorum

1 Beğeni

Men ancaq cole cixanda taxiram oda mayka kimi olure kupkali olanan cox rahati

1 Beğeni

Ben yarım atlet taktım doktorum bile sütyen onermiyordu rahme baski olabilir diye yarım atlet takin rahat edersiniz

1 Beğeni

Yani ben tatile giderken almıştım bunu hiç düşme fln olmadı. Misafirliklerde , dışarı çıkarken fln çok güzel oluyordu. Ama araştırın ona göre alın. Kalitesine göre değişir elbette​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım​:two_hearts: bakıcam uygun birşey var mı rahat olsun düşmesinden korkuyorum​:sweat_smile: o yüzden araştırcam iyice

Bende ilk haftalardan sonra sıkmaya başladı artık bende evde çıkarıyorum başka türlü rahat edemiyom :sweat_smile: herşeyimiz problem

Mende mayka kimi olanını aldım altı rezin kimidi deyə dəyqə başı qalxır krop kimi durur narahat oluram onda da