Hamilelikte sutyen takimi

Oyle mi o zaman dantelli bralet aliyim cunku zaten arkadan baglama kismi yani beli rahatsiz ediyor sutyeni de o yuzden takamiyorum

Gercekten eve girer girmez bende ayni firlatip atiyorum direk delirtiyo hele bu aralar sicak bi yandan terletiyormus sanki ustume yapisiyormus gibi de hissediyorum

Hatta hic marka biseyle ugrasma canim ben a101 den aldim surekli oluyo buyuk beden alki rahat olsun kucuk alma

Hala var midir acaba ne zaman almistin

Doğru ya bakalım napacaksak bu gidişle​:smile:

Valla canım taksan bi dert takmasan ayrı bi dert kaşınıyor sızlıyor sıcaktan pişiyor bebiş aşağıdan sıkıştırıyor sütyen yukarıdan darlanıyorum evde takmıyorum dışarıda kullanıyorum

Ben doğuma gitigimde de giydim hastaneden taburcu olurken de giydim çıktım bebgimi emziriyorum. Hala da takıyorum destekli sütyen :joy:

Bu arada yarım atlet modellerin altı lastiklisi cidden sıkıyor ona dikkat et canım alacaksan

Yaa sıcakta cidden en zorlandığım şey bu şuan benimde göğüs altlarına pudra sürüyorum kat yelreri pişmeye başladı şimdiden daha 26 da boyleysem 30 larda nolcak diyom ama havalar soğuyacak Allah’tan

1 Beğeni

35 haftalık olduk valla en son buz yiyordum serinlemek için duş al 2 dk sonra su içinde kalıyorum çok zorlaşıyor sona doğru

1 Beğeni

Valla bn telli ve destekli hamile kalmadan kullanmayi biraktim ici bos telsiz olanlar var ya onlardan yada yarim atlet tarzı olandn aldm bitane ondan takyrm cok yediğim zmn bide karnm cok sistigi zamn rahatsız olursm cikaryrm diger türlü takmaynca rahat hissedemyrm kendimi alışmışım demin hatta esim bitane onden fermuarlı bralet tarzi sungerli alivermis taktim midemi sıktığı icin rahatsz etti hmn cikarttm anca dogurunca kullanacm artk cok bosta durdurunca sarkiyor bnce göğüsler

Olmaz olurmu aktuel urun degil corap camasir bolumunde var her gittigim a101 dede goruyorum

Bu hafta aktüel de dün bime geldi bu arada ama altı lastikli gibi sanki fotodan gördüm bende

Bende ayni ama gercekten sutyen olayi yuzunden disari da cikmak istemiyorum :smiley:

Helal valla sana

1 Beğeni

Bi bakiyim bende yarin

1 Beğeni

Eve gelince bende çıkarıp atıyorum hemen boğuyor sanki sütyenle gezince

Yarım atlet tarzı sütyenlet var oblar çok rahat yok gibi onlardan kullanıyorum tavsiye ederim