Hamilelikte sucuk tüketimi

Merhaba hanımlar, biliyorum sizin de canınız sucuk istiyor. Bu yasaklı besini tüketiyor musunuz?

Ev yapımı sucuk tarifiniz var mı?
Hazır sucuksa hangi markadan ne kadar tüketiyorsunuz?

1 Beğeni

benim canım aşırı çekerse 1 2 defa yemiştim ev yapımı hakknda hiç bir fikrim yok,ama birşey olmaz zaten düzenli olarak her gün yemiyoruz ki

Ben yiyorum valla :smile::smile: cumhuriyet marka sucuktu bu arada

1 Beğeni

Ben yemezsem dayanabiliyorum ama yersem de kendimi durduramıyorum :see_no_evil::laughing:
Dizilerdeki aç vampirler gibi :dizzy_face:

Ayda bir alıyoruz biz sucuk ve migros’un sucuklarına güveniyorum ben. Ya kendi üretimi olan el yapımı sucuk alıyoruz ya da Torku markasınınkini alıyoruz. Eşim çok takıntılı neyseki doğal olması yönünden. Ayda bir aldığımızda da ben 2-3 defa yiyorum sadece. Çok aşırı canımın çektiği bir şey değil çok şükür :blush:

1 Beğeni

Ben hiç yemedim hamile kaldığımdan beri :smiling_face: ama canım istiyor bazen :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben sucuk yedigim zaman kusuyordum,
İlk hamile kaldigim donemde yani .
4 5 kezden bile cok tuketiyordim.ama bir baktım ki yok miydeme dusmuyor yemedim.
Bulantı zamanimdi hemde @Nergiz13
Ama şimdi canim cekiyor ama almiyorum nedeňse olmasada olur diyorum ne bileyim :face_with_diagonal_mouth:

Hamilelikte sucuk gibi şeyler tüketilebilir mi tost neyin görünce fena canım istedi yemek istiyorum @all

Güvenilir yerden alındığı sürece ve iyi pişirildiği sürece bir problem olmaz :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Hamilelikte sucuk yemek yasakmıymış :rofl: ben bunu bile bilmiyorum.

3 Beğeni

Rica ederim :blush:

1 Beğeni

Çok tüketmek yasak evet :blush:

Olsun, geç kalmış sayılmazsınız :wink:

1 Beğeni

Ben de iki üç defa yedim ya. Neyse her gün yeni bir şey öğreniyoruz

1 Beğeni

Bende ilk defa duyuyorum kahvaltı da genelde yiyordum bundan sonra daha dikkatli olurdum​:blush:

1 Beğeni

Az önce bayağı bi yedim valla :melting_face: nasılsa her gün yemiyoruz arada yemenin zararı olmaz bence

1 Beğeni

Korede 1 1.5 saat uzagimizda turk sucugu satan yer hamile kaldigimda buzlukta son vardi ondan bari yiyim dedim daha yemedim uzak olmasi avantaj mi dezavantaj mi anlamadim :sweat_smile: helal marketlerde ozbek sucugu var ama bizimkinden farklı :smiling_face_with_tear: o yuzden direk uzak duruyorum artik salam sucuk sossis :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

İlk hamileligimde abur cubur istese bile kaynanam gil yedirmedi artık 4.de yiyorum :blush:

1 Beğeni

Kimler Sivrihisar sucuk festivaline geliyor