Hamile olduğumu ogrendıgımden beri yüzümde sivilce çıkıyor . Yüzümü sıvılce sardı resmen . Aynı sorunu yaşayan var mı yada uyguladığı başka bısey
Benim de öyle oldu canım bi ürün var onu kullanınca sönüyor hemen
Hangi ürün rica etsem yazar mısınız . Doktor tavsıyesıyle mı kullandınız ?
Bi de ben de sönenlerın bıle izi kaldı hep
Eczacıma danıştım bi zararı olmuyor. Her gün kullanmayın, haftada bir sürün temiz cildinize kurusun kalsın arındırmaya gerek yok. Reçetesiz alabilirsiniz, isterseniz doktora da danışın
Nar çekirdeği yağı iyi gelir, onu her gün kullanın. Güvendiğiniz bir marka olsun. Ve mutlaka güneş kremi kullanın mineral filtreli
Çok teşekkür ederim evet doktoruma soracağım ona göre kullanırım bende .
Geçmiş olsun
Güneş kremımını asla aksatmam ama işte bu sıvılcelerle başım dertte . Nar çekirdegını de araştırıp deneyecegım . İnsallh geçer
Kuruyemiş hiç yemıyorum ben oysaki
Benimde yüzümde değilde omuzlarimda kollarımda sırtımda falan çıktı minik de olduğu oldu büyüktr çıktığı oldu. Hala da var allahtab yüzümde çıkmıyor
Keşke yüzümde çıkmasaydı dıger yerlerde çıkması çok sıkıntı degıldı
Emin ol yüzde çıkması daha iyi benimde omuz kısmında çıkıyor ve o kadar ağrıyor ki bazen yatamıyoruz
Benimde yüzümde o kadar çok çıktı ki aynaya bakmak ıstemıyorum . Sönen sivilcelerin bıle izi kalıyo
Seni çok iyi anlıyorum benim de regl döneminde çıkardı ergenlik sivilcesi gibi hala çıkıyor artık dert etmiyorum eşim saolsun destek veriyor sürekli normaldir hormonlardan kaynaklı sen hala çok güzelsin falan diye o yüzden umursamıyorum
Benimde ilk aylarda inanılmaz kocaman aynı yerde çıkıp çıkıp söndü ve izi kaldı şuan 5 buçuk aylık çıkmıyor çok şükür ama iz kaldı
Benim eşimde öyle sağolsun ama ben mutlu degılım o sivilcelerle . Acaba hamilelik boyunca hep çıkacak mı diye tereddutteyım
İz kalınca da çok kötü
Bi aüre sonra siiznde olmayacaktır ama evet bende iz kaldı yğzğmde hiçbişey yoktu normalde onlarda geçer mi bilmiyorum hep aynı yerde çıktı bendw kocaamn kocaman
Yaşayarak gorucez bence stres yapmayın daha çok tetikleyebilir