Hamilelikte sıcak havalar

Merhaba
Kızlar sıcak hava üstüne bir de sıcak basması yaşayan var mı?
Ferahlamak için farklı yöntemleriniz var mı

1 Beğeni

Yöntemim cıbıldak yatmak baska carem yok sort atlet :rofl:

2 Beğeni

Gecelik degil iç camasiriyla uyuyorum ama ,uyumazdan once ayaklarimi kolumj yikayip kurulanip giriyorum yerimə uzstumude sadece karnımı ortuyorum.pencere açık oluyor serin olmaya basliyor o şəkildə yapiyorum ben @Cansu ,və camasirlari 3 , 4 gun icinde degiş yatak camasirini​:innocent:

enn nefret ettiğim şey burdan yıkanıp yerime geçiyorum ordan sıcak oluyor nefes alamıyorum ben iç çamaşıryla uyuyorum utanmasam onları da çıkarıp yatarım da​:rofl::rofl: saçlarmı da toplayıp öyle uyuyorum onlarda biryanndan sıcaklık veriyo

1 Beğeni

Yok ciplak uyumak zaten olmaz :innocent:

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hamilelikte yorulma

Ahh bu sıcak basmaları :woozy_face::hot_face: Kalkıp direkt soğuğa yakın suya atıyorum kendimi hiç üşenmeden. Sonra da evdeki en soğuk yeri bulup uykuma da orda devam ediyorum :joy: Diyorum ya günde iki-üç defaya çıktı duş sayım. Memlekette nasıl yapacağım duş işini hiç bilmiyorum. Evlendikten sonra annemin evinde dahi duş alma isteğim gitti nedense. Kendi banyomdan başka banyoda rahat edememek gibi bir şey. Zaten çoğunluk da kayınvalidemlerde kalacağız, orda hiç yapamam banyo zaten çünkü pek titiz biri değil kayınvalidem maalesef. Mecbur annemde yapacağım, annem çok titiz ama evlendikten sonra bende durduk yere böyle bir şey oluştu. Sizde de var mı böyle bir durum, siz de annenizin evinde duş almak isterken aynı hissiyatı yaşıyor musunuz ?

1 Beğeni

Var. Gecen gün annemde kalmam gerekti. Haliyle banyo yaptım. Kendimi banyoya yabancı hissettim. Evliliğe de evime de çok alışmısım. Annem suyu dert etmez bol bol kullandım. Daha önce hiç kalmadığım bir ev olsa yikanırken acaba suyu çok mu kullanıyorum ev sahibi rahatsız oldu mu derim. Yok sac kalmasın yok bulduğum gibi bırakayım.
Anne evinde bu kadar stres olmadım. Kendi evim bambaşka :grin:

1 Beğeni