Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim. Ve 1 yıl sonra oldu. Haliyle kilo aldım ve karnım büyüdü yırtıklarım oldu. Eşim psikolojimi bozuyor. Şaka diyerekten ne olsun sen böyle her yerin bıngıl bıngıl diyor. Aşırı sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Ğdn de tetenoz aşısı oldum aşırı canım yanıyor. Biraz ilgilensin biraz şefkat göstersin istiyorum. O yanıma gelip oyun oynamaya başladı sonra da yakınlaşmak istedi bende ağladım eşim ise zorlama zorlama dedi. Aşırı psikolojim buzuk sizin eşleriniz de aynı mı?
Onun çocuğunu taşırken bu kadar duyarsız olması göz ardı edilecek bir şey değil seni anlaması destek olması gerekirken niye bu kadar duyarsız oluyor bazı insanlar gebelikte zaten hormanlardan kaynaklı tüm dengemiz değişiyor iki tatlı söz söylemek bu kadar zor olmamalı sıkma canını bebeğine odaklan seni anlamayan için kendini üzmeye değmez canım
Az önce söyledim sen psikolojimi bozuyorsun benim. Söylediklerinle kendimi kötü hissediyorum dedim hemen kendini savundu. Şimdi de dönmüş arkadaşını yatıyor
2 can taşıyorsun ayrıca yaptığının savunulacak bi yanı yok ki sürekli mi böyleydi yoksa gebelik olunca mı oldu bu davranışları
Çoğunlukla patavatsızdır
Ayrıca kendisi de kilolu ve kel yani neyine güveniyor anlamadım
Canım valah eşin çok kırıcı oluyor ben 20 haftalık oldum eşime derim acaba kilo aldım çirkin oldu o bana kızar ne kilo alması çocuktur hiçte bile kilo aldın yok bu yüzden kendimi çok iyi hisediyorum Allah ondan çok çok razı olsun çok destek oluyor bana
Bende 24 haftalığım benimkide bana diyor sen beni geçtin diye daha bugun dedi hatta valla hic moralimi bozamam bebegim saglikla dunyaya gelsinde gerisi onemli degil kilo bu alınır verilir yarın çocuk pesindej koşmaktan zaten keyifli keyifli yemek yemeye vakit olmayacak e biraz harejet biraz yuruyus azda yedigimize dikkat edersek zor degil kiloyu vermek sıkma canını hamilelik geçici bir süreç insan ister istemezde halsizligi olsun gebelikten dolayi kendini salabiliyor ama doğumdan sonra eskisi gibi oluruz merak etme
Hamileliğim boyunca oda kilo aldı ve göbek yaptı ben dalga geciyorum onla benimki senden büyük ama benimki bebek seninki göbek diye
Bnm ki de dalga geçiyor eski çekiciliğin kalmadı her yerin şişmiş ayrıca hormonlara bağli hamilelikte bayağı tüylerim arttı ama çok küçük diye pek almıyorum omzumda göbeğimde falan bana tüylü bamya der hep naber tüylü bamya diyip dalga geçer benle halbuki sorsan ben 14 kilo aldım gebelik boyunca o da 12 kilo almış dedim her konuda yalnız bıraktın beni bi bu kilo konuusnda eşlik ettin bana diye bayağı göbek bıraktı o da ben can taşımama rağmen dalga geçer benle kendisine bakmaz 39 haftalık hamileyim bu arada ama takmamak lazım aslnda da işte hem kadınız hem hamileyiz doğal olarak çok duygusalız Allah onlara da merhamet versin
İşte bende bu yüzden doğumdan sonra kilo verip bir daha çocuk düşünmeyeceğim canım. Herkes kendi topuğuna sıkar
Tepkinizi gösterin. Ben bazen sen kendi halini görüyor musun ne haldesin ben can taşıyorum sana ne oluyor. Git gide dubaya döndün seni böyle görmek istemiyorum diye siz de ona benzer şeyi yapın bakalım ne tepki verecek
Canım gerçekten doğru bende Allah nasip ederse ayrı mesle ama 5 6 yıla kadar çocuk düşünmüyorum bu süreç çok yorucu ve zor geçiyor kiloyla alakası yok psikolojikmen insan çok yıpranıyor daha doğumda var Allah nasip ederse nasıl geçecek beli beyil