Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, benim gibi düşünen kişilerin olması mutlu hissettirdi.
2 3 aydır kendimi güvensiz yetersiz hissediyorum. Tek başına kalıyorum ( eşim işi dolayısıyla şehir dışına çıktı uzun bir süre orada 2 ay içinde 3 gün vakit gecirdik) bu beni çok zorluyor. ben mi abartiyorum bilmiyorum, sürekli kabus görüyorum. Sizce psikolog desteği almalı mıyım? Hatta yarın bir randevu aldım. Gidip gitmemekte kararsızım
Kendini gercekten kötü hissediyorsan tek basina basa cikamiyorsan destek almanda hicbir sakinca yok zaten hamilelik başlı başina duygusal olarak dipte oldugumuz bir dönem birde yalnizlik eklenmis senin durumuna uzman biriyle konusmak iyi gelecektir
Kendinizi böyle hiss etmeniz gebelikte çok normal.Üstüne tek yaşıyorsunuz.Ben eşim,ailem,sevdiklerim bile yanımdayken bazen çok kötü hiss etdiğim günler oluyor.
Doğru karar bence.Size iyi gelecektir en azından.
Merhaba arkadaşım bence kesinlikle gitmelisin. Eşim de mesleğinden dolayı eve geç geldiği zamanlarda bile kendimi cok yalnız hissedip hüngür hüngür ağladığım oluyordu.