Hamilelikte omuzların eyilmesi

Hamilelikte yatış pozisyonu bulmak zor ve bunu her anne yaşıyor.

Ben 25 haftalıkdan beri sağ sol uyuyorum sırt ustu uyuyamıyorum diye.

Sağ sol yapmakdan ağırlıgım omuzlarıma duştu ve şu an 37 haftadayız :pray: Omuzlarımın öne eğildiğini goruyorum Ve bu durum beni cok sinir ediyor.

Doğumdan sonra spor veya onerdiginiz bir şey varmı? yapsam da eski omuzlarima dönsem :person_facepalming:

Ve bu durumu başka yaşayan annemiz varmı?

3 Beğeni

Bendede tam tersi sadece sırt üstü yatınca rahat ediyor gibiyim tabi ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum . Bu arada doğumdan sora köşe duvarda durarak omuz egzersizi iyi gelir tabi tamamen iyileştikten sonra çünkü sezaryen olursa dediğim egzersiz dikişler açabilir

2 Beğeni

Teşekkür ederim @Gulsen95 :heart: 5 ayda sırt üstü iyi geliyor evet :joy: Sonralar bebek buyudugu icin agirlik yapiyor hemen.

1 Beğeni

Doğrudur canım bakalım neler olacak bende :joy:

2 Beğeni

Bende oyle omuzlarim eyilib bebek olanda soar kecir deyiler

2 Beğeni

Gecicegine inanmiyorum kemik eyilmiş bir kere.

Spor yapmak gerek bence. Bende dogumdan sonra kendime geleyim yapacagım :pray:

2 Beğeni

Kemik eğriligi değil o canim,hamilelikde son aylarda ayaklarda olusan ödem sırt,boyun ve kürek kemiklerinin uzerindede oluyor.Şişliklerden dolayı,oturduğum zaman eğri oturduğunu zann edersin,ama bebek dogdukdan sonra o şişlikler gidecek ve oyle gozukmuyeceksin,benimde başima geldi ondan biliyorum.Etrafdan bakanlarin gozune eğri gozukuyor,aynadada kendine oyle geliyor.Bana kocam 2-3 kere neden eğri oturuyorsun,oyle oturma demisdi,hamilelikde hassas oluyor ya insan,her seye ağliyorsun.Bende 1 defadan fazla soylediğinde ağlamisdim,kendim bilerek yapmiyorum,neden soyluyorsun sık sık diye ağlamısdım,hamileliğin beni çirkinleşdirdiğini dusunuyordum,ağliyordum.İlk hamileliğimdeydi bu​:face_with_hand_over_mouth:bu bebekde sadece ayaklarimda oluyor odem.ilkinde tüm vicudum ödemdi.:woozy_face:

2 Beğeni

Bilmem ki omuzlarımda ödem oldugunu zann etmiyorum. Ayagımda ve bacagımda belli oluyor şişkinlik. Ama omuzum şişmedi sadece one egildi. Kollarimi arkaya goturerek yokluyorum ve kemigimin yerini degiştiğini gorup dahada emin oluyorum.

Evet kocamdan diyor oyle oturma :joy: Bende keyfimden oturmadım ki diyip kusuyorum. Begenmiyorsun beni diyorum hemen :rofl::rofl:

Oda ya ne alakası var begenmemekle diyor :rofl: Hemen barisiyorum :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Sen onun odem yada kemik eğrili olup olmadigini bebegin dogduktan 1 hafta falan sonra anlayacaksin,İnsAllah ödemdendir.sirtda odemi hiss edemezsin zaten,ayakta olduğu gibi rahatsiz etmiyor çünku,Bende beğenmiyor sanıyordum hamilelikde kendimi saldığımı dusunuyor diye uzuluyordum​:pleading_face:ama erkeklerde varya dusuncesizce pat diye soylemek.

2 Beğeni

2 gün daha sabret de bebek doğsun acı ağrı ne varsa biter

2 Beğeni

Aynen @baby_ugur inşallah ödem den olur da dogduktan sonra geçer.

Evet erkekler pat diye soyluyor diye artik takmiyorum. Eğer begenmezse onuda pat diye soylerdi diyorum :joy::joy:

2 Beğeni

Seni bilmem,Benimki hele öyle bişey soylesin​:joy:yapmaz o yanlısı bi daha ya​:gun::joy:

2 Beğeni