Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim. Ama son aylarda olmadım gereken belirtiler şimdiden başladı. Ellerim ve ayaklarım aşırı şiş. Hele gece kalkarken sabah ilk uyandığımda ayağımı yere basamıyorum. Ellerimi kapatamıyorum bu normal mi sizce. Benim gibi bu durumu erkenden yaşayan var mı
Bende 19+4 oldum bugün . Geçen haftadan beri böyleyim ağrı sızı yok sadece ayakta şişlik var bazen bileğim şişiyor yürüyünce yani ayak şişliği bileğe çıkıyor her zaman giydiğim terlikleri giyemiyorum . Ellerim de şişiyor yüzüklerimi sadece dışarı çıkınca takıyorum . Doktoruma demiştim o da bacaklarda şişlik olmadığı müddetçe bu durumun normal olduğunu ama bacaklarda da şişlik olursa veya bastırdığında içine göçme durumu olursa acilden giriş yapmamı söyledi . Bol su iç günlük hareket et yürüyüş yap dedi ayaklarını yukarda tut dedi yapıyorum ama yine oluyor normal kafana takma yani
Acaba kilonuz çok. Varmı
Hamilelikten önce 75 kiloydum şimdi ise 82 kiloyum. Boyumda 1.72. Aslında normal kilo almışım diyor doktor ama yine de sıkıntılı geçiyor
Aslında gün içerisinde hep hareket halindeyim uyuduğum oturduğum çok nadir
Gece yatarken ayak altiniza yastik koyabilirsiniz. Bide olabildigi kadar tuzsuz beslenin.