Ya kızlar bişey sorucam canım aşırı noodl çekiyo hamile olduğumu bildiğim günden hiç yemedim zararlı diyolar şimdi canım aşırı çekiyo bi kere yesem bişey olmaz dimi? Aslında doktor dün gittiğimde ne istersen ye dedi ama böyle annem falan zararlı yeme diyo aranızda hiç canı çeken yiyen oldumu? Kendimi tutamıyorum![]()
Canım marketlerde satılan hazır karışım paketler çok zararlı zaten normalde de yememek gerekiyor, noodle makarnası alıp evde kendin tuzu azaltılmış soya sosuyla yapabilirsin, ben sebzeli tavuklu falan yapıp tüketiyorum arada bir sorun yaşamadım ![]()
Valla ben hamileliğimin başından beri 2 3 kere yemiştim bugün bir daha yedim her hangi bir sorunla da karşılaşmadım. Bazen gıdalara dikkat etme konusu çok abartılıyor bence artık yediğimiz bir çok şey sağlıklı değil zaten. Aşırıya kaçmadığınız sürece canınızın çektiğini yiyebilirsiniz. 33 haftalığım canımın her çektiğini yedim sakat et dışında
Ya ne güzel bende yemek konusunda böyle düşünüyorum sadece böyle markette hazır noodl olunca biraz endişelendim ama fazla canım çektiği için sebzeyle hazırladm şimdi yiycem
Chat GPT ye sordum oda aynen böyle dedi bende öyle pişirdim sebzeyle hazırladım yiycem teşekkür ederim desteğiniz için ![]()
Rica ederim, canımız çok şey çekiyor hepimizin alışkanlıkları var birden kesmek zor oluyor ben de canımın çektiği şeyleri en sağlıklı nasıl tüketebilirim diye araştırıyorum genelde o şekilde tüketmeye çalışıyorum, afiyet olsun ![]()
Teşekkür ederim
gerçekten öyle eskide yediğim şeyleri aniden canım çekiyo konu yemek olunca dayanamıyorum birazcıkta olsa yemeliyim sebzeyle vitamin içeren şeylerle hazırlayıp yemek içimi rahatlatıyo yalnız değilmişim
hepimiz öyleyiz galiba
Çoğumuz öyleyiz galiba doğmadan bebeklerimizi düşünmeye başlıyoruz bu çok güzel bişey ![]()
![]()
Afiyet olsunn ![]()
Annelik duygusunu şimdiden anlamaya başlıyoruz benim ilk gebeliğim çoğu şeyi bilmiyorum ama doğtuktan sonra bir anda herşeyi yapabiliceğimden şübhem yok birşey olunca öğrenirimde yaparımda diyorum bence çoğu anne böyledir bebeği için herşey yapar
Teşekkür ederim![]()
Valah benimde nasıl çekiyor varya ama yemiyorum sağlıksız diye ![]()
Merak etme bence eğer aşırı canın çekiyosa sebzeli hazırla ye ben bugün yedim bişi olmadı çok şükür zaten bi daha yemem canım istemedikce birazcıkta olsa tadına bak benim aklımdan çıkmaz istediğim şeyi yemezsem uykuma bile girdiği oldu![]()
Ye canım ye ben 7 hafta aserdim yedim kola da halen içiyorum nodol ye
Bikerrden ye
Sıkıntı orda sebzeli istemiyor öyle marketen alıp yapmak istiyorum, kolada tüketiyorum bu arada fazla değil ama içiyorum![]()
Kızlarıma yapınca 1 çatal alıyorum onuda korka korka yiyorum, Bi taraflarım şişmesin diye, hiç bişey aşermiyorum bu arada
30 hafta hamileyim benimde canım çok çekmişti yedim hatta bir hafta önce yine aldım çok sık olmama şartı ile yenilebilir bence bu kadar da sık boğaz etmemek lazım kendimizi diye düşünüyorum.
Hic unutmam hamileligimi ilk ogrendigim zamanlarda canim noodle cekmisti normalde de cok severim yerdim hep gittim hazirladim tam yicekken eşim gelip elimden alip kopege attı dışarda. Tadina bile bakamadim hep icimde kaldi kopek bile yemiyor bunu sen hamile hamile yiyecektin diye de azar yedim ustune
sonra da internette doktorun noodleyi kotulemesi ve hamilelerin asla tuketmemesi gereken gidalar listesinde basta oldugu bi videoya denk gelince dedim tamam bidaha normalde de yemem zaten![]()
ben yedim bı kaç kere bı sıkıntı yaşamadım hergun yemeyeceksin sonuçta arada kaçamak yapmakta sorun yok bence ![]()