Kültür mantarı rahatlıkla yenilebilir canım. Tabi ki tarihinin geçmemiş olması gerekiyor. Diğer farklı mantarları dikkatli tüketmek gerekiyor. Mantar yemek zararlı değil yani, doğru mantarı yemek lazım. Haftada en az 3 gün kahvaltıda yumurtanın içinde ve yemeklerde kullanırım ben. Et değeri taşıdığı için de çok faydalı
Ben ne yazdığını anladım zaten canım. Ama ikinci cümlende direkt 'Mantar yemek zararlıymış ’ cümlesini kurmuşsun. Hani okuyan başka arkadaşlarımızı yanlış bir düşünceye sürükleyebilir bu. Bu cümlenden sonra 'Dikkatli tüketmek gerekiyor ’ diye belirtmişsin. Ben de 'Mantar yemek zararlıymış ’ cümlene istinaden açıklama yaptım zaten
Biliyorum cnm,ama ikinci degil ilk cumlemde zararlıymiş.dikkatli tuketmek gerekiyor dedim .
Mantar çiğ yemek zararlıdır.zaten ben sevmem svenler icin bilgi olsun,çiğ yemesin ve az tuketsin diye yazdım
Cocukken yemiştdim bir kez odaki bir ağzıma atdım iğrendim sora yemedim zaten.
Bebege bir zararı yok ,sadəcə zehirli ola bilir diye çiğ yememek gerek ve az tuketmek gerek hamilelikte.
@Cesurumm bunu paylaştığın çok iyi oldu ben çooookkkk severim mantarı hatta çiğ nile tüketiyorum aslında çok yanlış ama istemsizce yiyorum ama daha hamilelikte hiç yemedim.