Ben ilk hamileliğimde cok sıkıntı yaşadım hamilelik sürecinde cok fazla mide yanması ve kusmam oluyordu doğuödan sonra kızım kolik gaz sıkıntısı yaşadım 6 aya kadar ama cok fazla yaşadık her akşam acile gidiyorduk kızım titriye titriye ağliyor du şuan hamileyim 6+5 haftalık çevremdekiler bana doğuma kadar hergün bi tane maden suyu içersen doğuödan sonra çocukta gaz sıkıntısı yaşamayacaksın diyorlar sizde mantıklı geliyor mu sizede yada doğrumu
Sorduğunuz şeye iyi gelir mi bilmiyorum ama( Maden suyu kalsiyum minerali içermektedir. Kalsiyum minerali gebelerin alması gereken bir mineraldir. Kalsiyumu düzenli şekilde alan anne adayları, gebelik boyunca daha az yorgunluk ve ağrı hisseder. Maden suyunu gün içinde ölçülü miktarda içtiğinizde kas ağrıları ve baş ağrısını daha az seviyede yaşarsınız .) İnternetten baktım da bu şekilde faydası varmış
Evet interneten bende baktım sakıncası yok teşekkür ederim tekrardan cevabınız için
bir sakıncası olduğunu sanmıyorum
Sakıncası yok doktorlar kendileri öneriyor günde 1 adet sade maden suyunu
bana doktorum günde 1 tane maden suyu içebilirsin demişti. Ve içtiğim su +ayran var.
Gaz problemine iyi gelebileceğini düşünmüyorum bence bebekte gaz durumu gerçekten çok komplike bir durum.