Hamilelikte kola tüketimi

Yaklaşık 1 bardak kola ictim bi risk olurmu acaba

1 Beğeni

Zannetmiyorum bir şey olmaz bundan sonra dikkat edersiniz katkili ve kafeinli seyler yiyip icmemeye gayret edin.

1 Beğeni

Bikereden bişey olmaz :grin:

1 Beğeni

Bence de birşey olmaz bir bardaktan tabi fazlası bebişimize zarar,Coca cola almadığımız için Sarıyer kola bulmuştum bir yerden dayanamadım alıp içtim bir iki bardak :face_with_hand_over_mouth: mühtiş güzel geldi

2 Beğeni

Bir şey olmaz ama yine de zararlı. Hiç içmemeye çalışın

3 Beğeni

Hiç bir şey olmaz ama bence devamıni getirmeyin ben ne olur ne olmaz diye hiç içmiyordum.bir yudum aldım midem yandı

2 Beğeni

Benim annem bende hamileyken sürekli kola asermis babam askerde annem daha küçük cahil rahmetli dedem koli koli getirirmiş içermiş ben o yüzden mi bu kadar saf ve aptalım acaba

4 Beğeni

Merhaba anneler ve anne adayları Vücutta kan akışının hızlı olmasından dolayı mı bilmiyorum ama benim canım çok fazla kola istiyor ne yapmam lazım

1 Beğeni

Bende ara ara tüketiyorum inşallah bir zararı olmaz :smiling_face::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Bir yudumluk içtim sadece :slight_smile:

2 Beğeni

Bende 2 3 kez içtim sanırım şimdilik 6 haftalık hamileyim. Sizde yeni mi hamilesiniz baştan bünye alışamıyor sanırım canı istiyor ama sonra alışıyorsunuz. Ben yeni yeni hamileliğimi idrak ediyorum artık yasak şeyleri pek canım istemiyor. Devamlı tüketmezsen bir şey olmaz diye düşünüyorum. Canın isteyince de az içmeye çalış

2 Beğeni

İçmemenizi tavsiye ederim arkadaşlar ben de cok severim ama insan eve almayinca bir sure sonra unutuyor .Gazlı şeyler cekiyorsa caniniz sade maden suyu için.

2 Beğeni

Merhaba @DemetKavi hoşgeldiniz :bouquet: ben hamile olmadan önce cok severdim günde 2.5 litre biterdi hamilelikte bi yudum aldım tiksindim o tiksiniş hala içemiyorum.

4 Beğeni

Mucize Anne’ler arasına hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Bir iki yudum alıp nefsinizi körleyin, aşırıya kaçmayın :blush:

2 Beğeni

Hic icmiyorum bikere bile icmedim 5 ayi geciyorum şey diyolar bebek dugunca cok gaz sorunu oluyomus