Hamilelikte kilo kaybı sebepleri

Selam arkadaslar tüm tahliller yapıldı ama hamile olmadan önce 52 kiloydum şimdi ise 51kilo olmuşum. 18haftalik hamileyim nedenini anlamiyorum neden kilo veriyorum

1 Beğeni

Peki bebeğinizin gelişimi nasıl? :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Mide bulantısı sıcaklar yapmıştır.
Bebeğin gelişimi haftası ile uyumlu ise çok takılmayın.

1 Beğeni

bulantılar yüzünden yemek yiyemiyotdum ben de ama bebeğin kilosu gelişimi normalse merak etmeyin

2 Beğeni

Ben de 34 haftadayım geçen haftaya göre 1 kilo vermişim ama sıkıntı yapılacak bir durum olmadığını düşünüyorum.Havalar sıcak gebelik yorgunluğu bebek kilo alsın kaygısı derken verdiğimi düşünüyorum.

3 Beğeni

Kafaya takmak istemiyorum kizimda da olmuştu az kalsın 7aylik bebeği karnimdan cikaracaklardi zaten zayıfım kilo verdikçe vücut olarak güçsüz düşüyorum kendi işimi bile yapamıyorum

1 Beğeni

İlk başlarda öyle oluyor canım iştahsızlık sıcaklar derken insan kilo verebiliyor.Ben 4.ayımdan sonra almaya başladım kilo hatta bir anda aldım .Bebeğin kilosu yerindeyse korkma hiç

3 Beğeni

Devlet Hastanesi’ne gidiyorum.soruyorum doktora kaç kilo olmuş gelisimi nasıl diye iyidir diyor daha küçük ne yapacaksın kilosunu gelişimi diyor. Ama durum olarak iyi diyor

1 Beğeni

benim de ilk hamileliğim 49la hamile kaldım 3ayıma kadar da kilo verdim ben aff edersiniz suyu bile kusuyordum ama bebeğin gelişimi iyiydi 3cü ayımdan sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladım şimdi 61 kiloyum​:expressionless:

2 Beğeni