Hamilelikte kanama

Günaydın hanımlar 6 haftalıkken kahverengi kanamam olmuştu progeston kullandım geçti daha sonra 12 haftalıkken adet kanaması gibi çok miktarda kanama gelmişti acile gittim hemen Çataldan baktı doktor kanama hakkında doğru düzgün bişey söylemedi progeston yazdi doktor kullandım ama geçmedi hayla kahverengi sıvı geliyor ara ara annem diyor ven böyle bişey yaşamadım neden olduğunu anlamadık böyle bir durum yaşayanlar varmı acaba

Geçen haftalarda bende aynısı yaşadım canım hatta 1 hafta yatırdılar hastanede kesilmişti benimde arada lekelenmem oluyor malesefki

Neden olduğu hakkında bir bilgi verdilermi peki yatırma olmadı bende Kanama d pırtı olursa beklemeden gel dedi sadece doktor sizede çok geçmiş olsun

Canım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bana rahim duvarına biriken kanlarlar gelmiş olabilir dedi düşük tehdidin var demişti oyuzden yatırdılar ama çok yoğun bir kanamaydi benim devlet böyle işte çok net bilgi vermiyorlar malesefki bana iğneden kanaman olmuş olabilir dedi ama iğneye devam et dedi ediyorum bakalım

İnşallah iyi gelir sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza

Amin canım inşallah