Merhabalar arkadaşlar geçen cuma günü kanamam oldu, baya yoğun ve parçalı bir şekilde. Hemen apar topar doktora gittik. Muayene etti bebekte birşey yoktu ama kanamam hala devam ediyordu. Kanama miktarına bakmak için muayene edince polip tespit etti. Hemen küçük bir operasyon ile aldı. Çok şükür kanamam durdu. Hatta 5 hafta da olmuştu yine kanamam meğer poliptenmiş. Eğer sizinde yerleşme kanaması, lekelenme süresindeyken polip olma olasılığına baktırın yok yere endişelenmeyin. İlk gebelik insan herşeye endişeleniyor. Sizinle de paylaşmak istedim. İyi günler dilerim
Geçmiş olsun. Kanama olunca hemen korkuyorum. Böyle bir bilgiyi hep aklımda tutucam. Kanama ile ilgili konular geldiğinde önerinizi paylaşıcam. Çok teşekkür ederiz
Ne demek benim için zor oldu bu süreç yok yere düşük iğneleri kullandım. Çünkü adet sürecimde çok zor geçiyordu. Rahim içinde polip olduğu içinmiş o da. Çok kanama, ağrı yapıyormuş çünkü. Sizinde böyle bir süreci yaşamanızı istemem, üzülüyor insan. Kanama olmasın hiçbirinizde ama olursa da ona da baksın bir doktorunuz.
Yanlış anlama sorması ayıp ama ,Cinsel ilişki kaç günden bir yapiyorsun bununla ilgili de ola bilir
Est. İlk başlarda da kanamam olduğu için hiç olmadı bunca zamana kadar. Şimdide polip alındığı için doktor yasakladı…
Evet cinsəl ilişki hamileligin ilk başlarında az yapilmali düşük riski ola biliyor
Aynen öyle
Cok üzüldüm arkadaşım hiç aklıma gelmezdi. Ancak su an iyi olmana cok sevindim. Artık kanaman olmuyorsa hamileligin ve psikolojin de daha iyi olur eminim
Bende hiç kanama olmadı
Evet canım benim, çok şükür bir daha kanamam olmadı. Aslında iyi oldu bir bakıma da iyi doktora denk gelmişim çok şükür. Evet evet daha iyiyim çok şükür hepimizin çok güzel geçsin bu süreçler
Herkesi aynı olmuyor işte, olanlar için bir öneri
Aynen herkesin ki bir değil
Doktorunuzun adını ve hastane bilgisini paylaşmak ister misiniz
Belli ki çok memnunsunuz
Sizinle aynı bölgede olan arkadaşımıza kolaylık olur
Tabii, istanbul medipol bahçelievler hastanesi Doç. Dr. Derya Kanza Gül çok memnunum doktorumdan, hastaneden de öyle…