Yok denenedim onu
Doktorum gunde 3 litre su icmemi soledi bende cok su icen biri degilim ama bu donemde icmek gerekio normalde demir hapı kullaniyorum onlar kabız yapio ama suyu cok ictigim icin cok sukur sıkntı olmadi bnce suyu icemeye zorlayin zamanla alisirsiniz zaten
Doktorumun yazdığı demir ilacı beni tuvalete çıkarma konusunda çok yardımcı oldu günde 2 defa içiyordum hatta 1e düşürdü ishale dönünce. Bir de gün kurusu kayısı yememi söyledi bende başlarda kabızlık sorunu yaşıyordum böyle atlattım. 9+3ten selamm
Herkez kabız oluyor bende surekli ishal hatta ilk haftalar hastanede yattim ishal yuzune enfeksiyonum yukselmisti simdi yine ishal oldum su cok iciyorum herhalde ondan
Kızlar özür dileyerek anlatıyorum çözüm arıyorum
Hamilelikte birlikte çok fazla kabız olmaya başladim ara sıra olurdum ama hamilelikte çok fazla arttı ve sanırım basur oldum makat bölge şişlik bide nohut büyüklügünde et parçası var otururken yürürken bile canım çok acıyor iki gündür çok kötüyüm ne yapsam işe yaramadı bu sorunu yaşayan var mı nasıl geçti sizde? (17 haftalık hamileyim)
Gecmis olsun cnm suyu gunluk 3 litre iç doktorum bana en başta böyle demisti ozamandan beri hep 3 litre iciyorum ve hicc sknt yaşamadm onun haricindede kayısı kaynatp icebilirsin yada zeytinyağı 1 kaşk suyu az iciosan oda yapiyo olabilir
Cok kotu 1 haftadir kabizlik cekiyorum son 3 gundur karnim 7 aylik gibi şişti hareket alanim kisitlanacak gibi su an sadece 19 haftalik bebem ama popodan kan geliyor yani diski cikmadigi halde geliyor bu durum nasil gececek
Kuru kayısı bşr bardak suda bi aksam beklet sabh ye ve iç üibidr kıraz sapı cayo ve kayısı çayını karıştırıp iç diyolar bitki çayı olduğu için ben denemedşm bide zeytınyağı içebilirsin
Kuru kayisi kuru incir tuketiyorum sık sık tuketiyorum kefir gebeligin en basindan beri tuketiyorum yok her yerim şiş şis modu devam ediyoruz
Bitki çayı yasak
Merhaba aynı sorunu bende yaşadım lavaboda ağlıyordum artık o derece doktorumla görüştüm ilaç verdi doktorunuzla görüşün ilaç verir rahatlatır sizi geçmiş olsun
Bende aynı şeyi yaşadım bı ara oturamıyordum yürürken bile çok zorlanıyordum şuan 19 haftalıgım dikkat ettiğim sürece bı sıkıntı olmuyor inşallah olmaz bundan sonra. ekmeği azaltmalısın kepekli ekmek yesen daha iyi olur yemklerin yanında mutlaka salata yemelısın lif açısondan önemli sindirimi kolay gün boyu bol bol su içmelisin baharatlı yemekler yememelisin acı da çok zarar verir abur cuburda pek fazla tüketmesen iyi kuru kayısı her sabah aç karnına 3 tane ye içebilirsen eğer zeytinyağı iki kaşık iç limonda sıkabilirsin içine bu şekilde yaparsa kendiliğinden düzelir inşlh
Merhaba, hamileler kabızlıkta ne yapıyorsunuz? Rica ederim yardım edin
Portakal suyu sıkıuorım posası ile iciyorum 1 kasık da zeytin yagı iciyorum
Kuru kayısı da çok iyi oluyor bol yeşillik tüket
Benimde en büyük sorunum kabizlik. Kuru kayısı tüketiyorum bide kuru erik hoşafı yapıp içiyorum çok iyi geliyor. Günde bitane kefir de içmenizi tavsiye ederim hem bağırsakları rahatlatıyor hemde bebeğin gelişimi içşn iyi