Kizlar nioli yağı idrat yolu enfeksiyonuna iyi geliyor mu kullanan var mi ve nasil kullaniliyor
Bir arkadaşım kullanmıştı etkisini gördüm dedi. İstersen bende kalmış sana vereyim demişti ben yinede doktora danışmadan kullanmak istemedim. Doktorunuza sormakta fayda var
Ben duydum onu çok fazla fayda gören varmış deneyeyim dedim bana iyi gelmedi daha fazla kaşıntı vs yaptı hassas biraz tenim ondan heralde Doktoruna danışarak kullanabilirsin dediğim gibi faydasını gören de çok iç çamaşırına bir iki damla damlatıyosun sonra iç çamaşırı ütüleyip öyle giyiyorsun
Benimde idrar yolu enfeksiyonum var fakat doktorum bol su tüketmemi önerdi sadece nasıl geçer bu enfeksiyon Baska yöntemi varmı acaba
Teşekkür ederim canlar
Ben de duydum ama hiç denemedim
Dut kurusu suyu kürü var ben fayda gördüm hem kan yapmaya yarıyo bi araştırıp doktorunuza danışın isterseniz
Tesukkur ederim
Bi bakicam bakalim ben de
Ben kullanıyorum bayadır yıllardr bitmeyen mantar idrar yolu enfeksiyon vardı çok şükür bitti kokuda kalmadı hatta vajendeki kararmada azaldı. İç çamaşırına bir iki damlat hergün aradı ki farkı gör doktorların yazdığı kremlerden çok daha iyi sonuç alırsın canım
Tesekkur ederim